radics1
Velünk: 4155 napja
Tető nélküli Miata ma dél körül tapolcán?
Talán NC lehetett,de csak messziről láttuk.
Tető nélküli Miata ma dél körül tapolcán?
Talán NC lehetett,de csak messziről láttuk.
Most 21.20, 3-as fő ùt NGJ XXX kékés Nb, a halmai körforgalomnál, bordó 6-os köszöngetett, de kinek? Ki voltál?
Szerintem én voltam, ha Herceghalom elött volt.
Viszont annyira nem is hangos.
Igen! Te voltál!
Mihez képest nem hangos? Lexus jól hanszigetel, de azért bejött a szép duruzsolás! :D
Ez az NC új szerzemény? elég jól néz ki
Köszi! Igen viszonylag új, karácsonyra leptem meg magam vele, úgy hogy most két miatával meg is telt a garázs.
A belbecs viszont még vonzóbb volt mint a külcsin, 300 pacival izgalmas kis szörnyeteg. :D
Na majd egy találkozón jól megnézem magamnak
Ilyet hozzhatna jézuska nekem is karácsonyra!
Ez az NC új szerzemény? elég jól néz ki :)
Köszi! Igen viszonylag új, karácsonyra leptem meg magam vele, úgy hogy most két miatával meg is telt a garázs. :)
A belbecs viszont még vonzóbb volt mint a külcsin, 300 pacival izgalmas kis szörnyeteg. :D
Na majd egy találkozón jól megnézem magamnak :)
Köszi! Igen viszonylag új, karácsonyra leptem meg magam vele, úgy hogy most két miatával meg is telt a garázs.
Köszi! Igen viszonylag új, karányonyra leptem meg magam vele, úgy hogy most ket miatával meg is telt a garázs. :)
Köszi! Igen viszonylag új, karácsonyra leptem meg magam vele, úgy hogy most ket miatával meg is telt a garázs. :)
ma Győrben 17.15 körül interspar előtt LSH... Nb(fl)? Kivolt a tettes?
Atti
MRZ rendszámos NB itt a Stadionoknál előttem?
Narancs, Te voltál 17:50 körül nyitott tetővel a Westend mellett a Váci úton szemerkélő esőben?
Narancs, Te voltál 17:50 körül nyitott tetővel a Westend mellett a Váci úton szemerkélő esőben?
MNM rendszamu NC a Hungarian?
Ma 11:30-kor a pesti alsó rakpartról kanyarodott fel a Roosevelt Széchenyi tér felé egy ezüst NB ezüst hardtoppal. Innen valaki? Szürke bömösből bámultam, de nem nézett rám. :-)
大使館
Ma 17:15 körűl Nagytarcsán, sötét, talán NB, de ebben a bazi ködben és sötétben csak az biztos, hogy MX-5. Off autóval voltam és nem villogtam, csak hátha egy falumbeli.
Üdv, valószínűleg én voltam, itt lakom a faluban
Money won is twice as sweet as money earned