csabiii
Velünk: 3466 napja
ezüst nb Szolnok Eötvös térnél dél körül? 206ból villogtam
ezüst nb Szolnok Eötvös térnél dél körül? 206ból villogtam
Zöld NB ma délelőtt Tát-on (talán Imre?), ma fél 2 körül pedig Matt vonult el mellettem a Váci úton.
Igen,én voltam. :-)
Zöld NB ma délelőtt Tát-on (talán Imre?), ma fél 2 körül pedig Matt vonult el mellettem a Váci úton.
Zöld NB HRK rendszámmal az arénában?
Ma reggel 8:30 körül a Váci úton lila NB, MKH.. rendszámmal, off autóból láttalak.
Feketének tűnő sötétzöld, de a többi stimmel, úgyhogy merem állítani, hogy én voltam
Szuper! Tudod, sötétben minden tehén fekete...
Ma 20:40 körül fekete NC az Árpádfejedelem úton a Komjádinál lévő visszafordítóban, NHB..? rendszámmal. Én egy ezüst NC-vel villogtam rád, láttam az elakadásjelzős köszönést...
Ma elhúzott mellettem egy LKP rendszámos piros NA a Róbert Károly krt / Lehel utca körül, a felüljáró után. Ismerős a rendszám, de most hirtelen nem ugrik be, hogy ki lehetett
:D Helló!
if in doubt, flat out.
Ma elhúzott mellettem egy LKP rendszámos piros NA a Róbert Károly krt / Lehel utca körül, a felüljáró után. Ismerős a rendszám, de most hirtelen nem ugrik be, hogy ki lehetett
Szia!
Én voltam az, a piros hard toppal
Szia!
Én voltam:)
A Bogdáni út közelében az Árpád-híd felé egy N rendszámos, szép piros NA-val futottam össze nemrég, piros hardtoppal volt. Nyilván az integetés sem maradt el.. Valaki innen?
Ma 17:15 körűl Nagytarcsán, sötét, talán NB, de ebben a bazi ködben és sötétben csak az biztos, hogy MX-5. Off autóval voltam és nem villogtam, csak hátha egy falumbeli.
Szolnok Tiszai Hajósok tere, makaip?
Szombat du negyed kettő Budakeszin felfelé szürke nb,két elvetemült" egyénnel, lehúzott tetővel?