Horvath_G
Velünk: 3461 napja
Szürke NB ma Győrben a Rónai Jácint utcában (kb. 13:30-kor pillantottam meg), matricarendszám (asszem HRA...), innen valaki? =')
Szürke NB ma Győrben a Rónai Jácint utcában (kb. 13:30-kor pillantottam meg), matricarendszám (asszem HRA...), innen valaki? =')
Nem fórum tag, a kollégám
Na, vagy kollegak vagyunk, vagy tobb turkiz ICE is van, csak mert nekem is van ugyanilyen kollegam!
Az o seggen van egy hokis matrica. Talalt?
Talált
Kollégák vagyunk, nyár elején még faggattalak is skypeon, amikor még vadásztam a kocsim
Na, vagy kollegak vagyunk, vagy tobb turkiz ICE is van, csak mert nekem is van ugyanilyen kollegam!
Az o seggen van egy hokis matrica. Talalt?
XI. Ker. Karolina úton zöld na parkol. Ki lehet az?
ICE rendszámos türkiz NBFL ma reggel a Szentendrei úton? Integettünk egymásnak és konvojban mentünk néhány km-t.
Üdv, Csaba
Asszem vasárnap este olyan 9-10 körül Krisz41 és Dragunov kockáztattak mindent 140-160 körül bp és szentendre között, majd KRESZ-émelyítő módon mentek vadakat lesni dobogókő felé... Így van?
Lehetseges.ott pont belassultunk :-D
Asszem vasárnap este olyan 9-10 körül Krisz41 és Dragunov kockáztattak mindent 140-160 körül bp és szentendre között, majd KRESZ-émelyítő módon mentek vadakat lesni dobogókő felé... Így van?
Fekete NB fordult a Stadionoknál a Robert karoly fele, valaki innen? En piros NAbol pislogtam egyet
Rám illik a leírás, fél három fele kanyarodtam arra, de sötétzöld NBFL voltam, nyitott tetővel
Money won is twice as sweet as money earned
Már én is akartam írni. Szerintem ugyanaz állt a (nekem még mindig) Lágymányosi hídnál lévő Obi parkolóban is, hónapokkal ezelőtt...
Ha senkié a csapatból akkor kénytelen leszek elvinni :D
Amúgy a rendszáma kideríthető, a szélvédőn lévő EU-s matrica kívülről volt letakarva rajta.
Margit hídon Pest felé ma este 18h után NB rsz. HPU_xxx - tető nélkül!
épp sétáltam vissza az enyémhez és meggyőztél, hogy én is tető nélkül menjek haza! ; )
Már én is akartam írni. Szerintem ugyanaz állt a (nekem még mindig) Lágymányosi hídnál lévő Obi parkolóban is, hónapokkal ezelőtt...
Ha senkié a csapatból akkor kénytelen leszek elvinni :D
Pesti rakpart déli lehajtójánál a Bálnánál rögtön az elején áll egy zöld NB rendszám nélkül hetek óta! Innen valakié? Iziben válaszoljatok!
Fekete NB fordult a Stadionoknál a Robert karoly fele, valaki innen? En piros NAbol pislogtam egyet