WarLock
Velünk: 5001 napja
Ma olyan 18:00 körül szürke NB, fekete hardtoppal a felső rakparton, Infopark/Lágymányos körül?
Ma olyan 18:00 körül szürke NB, fekete hardtoppal a felső rakparton, Infopark/Lágymányos körül?
Tegnap délután 4 körül Óbudán, a Lajos utcánál Fekete NC (MNA...) Ugye Te voltál Balázs?
Az csúnyán én voltam:D
Tegnap délután 4 körül Óbudán, a Lajos utcánál Fekete NC (MNA...) Ugye Te voltál Balázs?
Igen,igen mi.eloszor nem esett le.ismeros voltal nagyon,de nem ugrott be :-) szia utolag is :-) jah az autoval nem volt gond.eppen most akar szet esni :-(
Tisztáztam volna magam, ha tudom, hogy nem ismersz meg és nem vált zöldre a lámpa...
Igen,igen mi.eloszor nem esett le.ismeros voltal nagyon,de nem ugrott be :-) szia utolag is :-) jah az autoval nem volt gond.eppen most akar szet esni :-(
Én is jártam arra pont ekkor a Lágymányosi felől, viszont piros NA-val Igen-igen, szezon végére csak sikerült összekanalazni a projektet!
Én Krisz41-re vagy Dragunovra tippelek
Igen, igen ők voltak. Semmi kétség! Csak megzavart a profilképed.
Én is jártam arra pont ekkor a Lágymányosi felől, viszont piros NA-val Igen-igen, szezon végére csak sikerült összekanalazni a projektet!
Bocsi WarLock, kevertem a neveteket Dragunovval, mert a profil képeden az ő autója a hangsúlyosabb. Cseréld már le, hogy csak a Tiéd legyen rajta.
Én is jártam arra pont ekkor a Lágymányosi felől, viszont piros NA-val :) Igen-igen, szezon végére csak sikerült összekanalazni a projektet! :)
Ma este 21:15, Hungária krt 2db ezüst szürke NB, a piros lámpánál. Off autóval voltunk. Ugye Ti voltatok Dragunov? Szezon végére összeraktad az autót?
))))
Ma este 21:15, Hungária krt 2db ezüst szürke NB, a piros lámpánál. Off autóval voltunk. :) Ugye Ti voltatok WarLock? :) Szezon végére összeraktad az autót? ;)
4-es főút,Pilis.Fekete NB hölgy soförel.fekete bőr belső,chrome csomagtartő,acel felni DHLvagy LHD rendszammal.
Szerk:
Pesten kekes NC.rakoszontem (motoral voltam)
Rakpart fekete NBFL,szemuveges sofor.
Gyorsforgalmin egy sotet szinu NB 1 pillanatig lattam csak.
4-es főút,Pilis.Fekete NB hölgy soförel.fekete bőr belső,chrome csomagtartő,acel felni DHLvagy LHD rendszammal.
Grafitszürke NC felszerelhető keménytetővel a BME mellett?
HMY voros, hardtopos NB a Fogarasin?
Edit: Szia Nitzer!
Szia!
Nem láttalak.
Miatával voltál?
Gyalog voltam arra éppen Erre lakom. Fun fact: mindig amikor miatával vagy, akkor nem futsz össze egy klubtárssal sem. Legalábbis én.
Szia!
Nem láttalak.
Miatával voltál?
.