WarLock
Velünk: 4995 napja
KuruczMester, te voltál az a Könyves Kálmánon?
KuruczMester, te voltál az a Könyves Kálmánon?
Piros M rendszámos NA a Révay utcában ma dél körül? Bal eleje törött volt picit.
Győr, ma 10.35
Győr, ma 10.35
fehér dobozos Kék mazda b2500-ban voltunk kb a szökőkutnál mentünk veled szembe.
..én voltam...de én nem láttalak...pedig lestem"
..én voltam...de én nem láttalak...pedig lestem"
Retro, megint ott maradt az NA éjszakára a Fogarasin?
Cjj rendszámú fehér ültetett szélesített NA Devecserben?? Szép volt!
NFZ rendszámos fekete NB az ikea előtt? Gondolom új lehetsz a rendszámból itélve üdv itt, ha esetleg olvasod
Ma (2015.10.25.) 13:30 körül, végig egymásutánoztunk a Szenendrei úton a Pomázi leágazásig, egy Sötét zöld NB-vel (MLV...). Integetés többször is megvolt. Vettelek végig az ezüst színű NC nózijára szerelt GoPro-val. Utitársnőm azt mondta; "milyen jó képű fickók vezetik ezeket az autókat". Melyikőtökre illik a személyleírás?
Hello Antonio, ha szép volt a lova, és jó képű is volt, és akkor én lehettem!
Keményen nyomtátok nyitott teővel, én puha voltam hozzá!
Örültem, hogy összefutottunk, aztán később Visegrádnál még egy ezüst NC-vel intettünk össze...
A Videóból majd szabad kérni pár snittet?
Bizony szép volt a lova, csak a nagy lelkesedés közepette elütöttem az NA-dat NB-re. Ezer bocsánat érte! :/ Visegrádra tartottál? Ohh.. jöhettél volna velünk Pilisszentléleken kersztül Esztergomba. Különben nem voltunk nagyon kemények a nyitott tetővel, mert a bekapcsolt ülésfűtés és az utastérfűtés komfortossá tette a kinti 10 fokot. Ha sikerült valamit rögzítenem, természetesen eljuttatom a felvételt. Ma teszteltem először a GoPro-t Miatán és mit hoz elém a sors, egy sorstársat. Nem is tudtam letörölni a mosolyt az arcomról, de úgy láttam Te sem voltál szomorú. Közben azért izgultam egy kicsit, hogy mikor hagyom el a kamerát, de végig fennmaradt.
Bocs a lassú reakcióért, munka+minden...
Először csak egy lassú gurulást terveztem, mert egy ideje nem volt megmozgatva a gép, aztán azért a magam módján kicsit elevenebbre vettem néhol...
Elég láványos helyre tetted a kamerát, de akkor ezek szerint a teszt működött.
25-én este 11kor mozi utan az egri plaza parkolojaban krómozott csomagtartoval. Innen valaki? Utanad jottem ki a sorompon kek nb-vel.
Ma (2015.10.25.) 13:30 körül, végig egymásutánoztunk a Szenendrei úton a Pomázi leágazásig, egy Sötét zöld NB-vel (MLV...). Integetés többször is megvolt. Vettelek végig az ezüst színű NC nózijára szerelt GoPro-val. Utitársnőm azt mondta; "milyen jó képű fickók vezetik ezeket az autókat". Melyikőtökre illik a személyleírás?
Örültem, hogy összefutottunk, aztán később Visegrádnál még egy ezüst NC-vel intettünk össze...
Bizony szép volt a lova, csak a nagy lelkesedés közepette elütöttem az NA-dat NB-re. Ezer bocsánat érte! :/ Visegrádra tartottál? Ohh.. jöhettél volna velünk Pilisszentléleken kersztül Esztergomba. Különben nem voltunk nagyon kemények a nyitott tetővel, mert a bekapcsolt ülésfűtés és az utastérfűtés komfortossá tette a kinti 10 fokot. Ha sikerült valamit rögzítenem, természetesen eljuttatom a felvételt. Ma teszteltem először a GoPro-t Miatán és mit hoz elém a sors, egy sorstársat. Nem is tudtam letörölni a mosolyt az arcomról, de úgy láttam Te sem voltál szomorú. Közben azért izgultam egy kicsit, hogy mikor hagyom el a kamerát, de végig fennmaradt.
Black Sushi