Antonio
Velünk: 3384 napja
Ma fél 2-kor az Árpád-hídon egy fekete, sötétbordó, vagy sötétbarna gyönyörű NC, MBK... rendszámmal. Innen valaki?
Ma fél 2-kor az Árpád-hídon egy fekete, sötétbordó, vagy sötétbarna gyönyörű NC, MBK... rendszámmal. Innen valaki?
Egy Tamás nevű srácé a piros NA, két napja vette. 1.8-as. Tegnap dumáltam vele egy sort a házuk előtt. Nincs még regisztrálva a Fórumon, de regel majd.
Üdv, Csaba
Köszi Te is a környékről?
Egy sötétkék NB is járkál arra néha állítólag, barátnőm nemrég látta. Nem tudjátok, kié?
Üdv, Csaba
Rendszeresen látok egy fekete, vagy sötétzöld NB-t hardtoppal a Lublói utcában. (LVS...) Innen valaki?
MXU bordó NB, ezen a héten kedden 17:30-kor a Lurdynál. Valaki innen?
tegnap többször is láttam egy ND-t Szegeden a belvárosban - nagyon kellemes hangja volt! esetleg innen próbálta valaki?
MZN rendszamu fekete NB hardtoppal parkol a jardan most? Valaki innen?
Igen... Eppen egy Porsche kezdett kergetni,, de hat ahova a miata befer oda a Porsche nem meg ha 400lo akkor sem! Nem szabad igy kozlekedni...
Bird ma láthattalak 20:15 körül a West-end oldalában a Váci úton? Hirtelebn láttalak meg így nem sdikerült villogni. Üdv innen is!
Egy Tamás nevű srácé a piros NA, két napja vette. 1.8-as. Tegnap dumáltam vele egy sort a házuk előtt. Nincs még regisztrálva a Fórumon, de regel majd.
Üdv, Csaba
Igen.
Én villogtam ma valakinek ott, csak közben sávot is kellett váltani így majdnem lemaradtam róla!
Ma 17-50 Váci út West-End előtt szembe velem egy feher nb. Villogtunk egymásnak.
Üdv, Csaba
Money won is twice as sweet as money earned
Piros NB "LXA" vagy "LYA" rendszammal a Furedi utca/Gvadanyi utca kornyeken nemreg?
Myair! Azt sejtettem, hogy a piros a tied... Mivel a lökös levegő beömlője mögül kikandikált valami intercoolernek látszó tárgy...
ma hűvösvölgyben a nagyrétnél kipróbáltam a só"parkolót"...ahol múlt héten láttam egy kék mb-t..én is felírtam a nevem" az aszfaltra holnap, pénteken, ismét benézek 3 felé,bár már nem sok hátsó gumim van...