WarLock
Velünk: 5024 napja
Szürke NC-re villogtam (LEE-XXX rendszám) Budaörsön az egyik körforgalomban OFF autóból. Innen valaki?
Szürke NC-re villogtam (LEE-XXX rendszám) Budaörsön az egyik körforgalomban OFF autóból. Innen valaki?
Dezsőke,
Nem illik telefonálni kocsiban a petöfi hídon reggel fél9kor ;)
(Igaz állt a sor)
Ma reggel fél 9 tájban a Lajos utcánál egy NB, integetés meg volt, Árpád-hídon piros NA, és egy NB, majd a Váci úti szerviz úton a Nyugdíjfolyosítónál megint egy NB. Valaki magára ismer innen?
Ma reggel fél 9 tájban a Lajos utcánál egy NB, integetés meg volt, Árpád-hídon piros NA, és egy NB, majd a Váci úti szerviz úton a Nyugdíjfolyosítónál megint egy NB. Valaki magára ismer innen?
Duplázás
Szép sárga NB, HSX- rendszámmal a Szépvölgyi úton most jöt szembe. Szőke hölgy vezette. Innen valaki?
Lehet Zsoltot láttad, neki van sötétkék nbfl és a környéken lakik
17-40. Bp. 3. Ker. Kunigunda útja. Piros na. Köszöntünk egymásnak.
Pillango utca/Fogarasi ut sarkan parkol egy sotet NA, feher felnikkel. Valaki innen?
Én vagyok.
Akkor jól gondoltam, csak valamiért N-nel kezdődő rendszámot láttam távolról és nem L-et Pedig fogadni mertem volna, hogy a te kocsid az.
Akkor a melletted álló autóéba. (Ezt el is felelejtettem.)
Valami piszok "gondolom Mazdás" felhjatotta tegnap az ablaktörlőm a Westendben.!
Imrére gyanakodok.... mert én is felhajtottam előtte az övét.. )
Üdv! )))))
Azt hiszem én voltam.:-)
A szelepeket megtaláltad? Kivettem a kerekekből, és a kipufogóba tettem, nehogy ellopják. :-)
Ahaaa.. ezek szerint akkor nem sikerült eléggé eldugnom a kipufogót ..
Pillango utca/Fogarasi ut sarkan parkol egy sotet NA, feher felnikkel. Valaki innen?
Én vagyok.
Ma, 21.18 Bp. 3. Ker. Vörösvári Váradi utca kereszteződés. Sötét miata rámdudált, már nem volt idő visszaköszönni. De ha innen voltál, akkor szevasz!!