Liszt
Velünk: 3544 napja
tegnap dél körül, Nyíregy debreceni végén, arany/mustár sárga NB ?
Dani
tegnap dél körül, Nyíregy debreceni végén, arany/mustár sárga NB ?
Dani
Strand fesztival, Zamardi, Joo panzio elott piros NBFL (MRH-nnn rendszam)?
Valamint Gardony kozeleben ma valahol fekete egy automosoban, csak egy pillanatra lattam
Tegnap 5 körül 8ason piros NA-nak integettünk piros NA-ból Innét valaki?
NA 1993
Fehér NA hardtoppal Miskolc-Perecesen?
Experience5 a Városligeti fasorban? Fekete Slipstreamek....
Valaki egy ICC-s NB-vel, múlt hét szerda (2015.08.12.) éjjel? Integetés után egymásutánozva, az Andrássyn, Lánc-hídon, Alagúton át, majd kettéválva a Krisztina-térnél. Innen volt valaki?
Valaki egy ?kék (talán anny)? NB-vel megállt nemrég itt a Gvadányin a troli megállójában egy pillanatra. Éppen kutyasétáltatás közben "csíptem el". Valaki innen?
Illetve ma reggel szintén a Gvadányin jött velem szembe egy szürke NC. Én piros NA-val közlekedtem.
Igen igen. De utána volt meg pár NB NA, kirajzottak az autók
Szia Atomin! Nekem integettél ma (2015.08.16) 19:50-kor a Krisztina krt.-on. Remélem, egyszer személyesen is... Üdv: Antonio
Valaki egy ?kék (talán anny)? NB-vel megállt nemrég itt a Gvadányin a troli megállójában egy pillanatra. Éppen kutyasétáltatás közben "csíptem el". Valaki innen?
Illetve ma reggel szintén a Gvadányin jött velem szembe egy szürke NC. Én piros NA-val közlekedtem.
Valaki egy ?kék? NB-vel megállt nemrég itt a Gvadányin a troli megállójában egy pillanatra. Éppen kutyasétáltatás közben "csíptem el". Valaki innen?
Valaki innen ma 19:45 körül piros NA LPY rendszámmal Gyöngyösön? Éppe keróval voltam
Ma 19:45 körül piros NA LPY rendszámmal Gyöngyösön? Éppe keróval voltam
Szia Levi!
De, épp ezen gondolkodom, csak nem tudom,hogy Kati tervezett e valami mást. Remélem nem!
Lui.lehetseges hogy fel 8 fele ullon lattam az FL-t?gyonyoru szep.nem tetszenek az NC-k.de ez tenyleg jol nez ki.hratulalok hozza :-)
Igen, jól láttad!
Koncerten voltunk ott és utána pesti éjszakai gurulás volt,..de 1 Mx-el sem találkozrtunk.
Köszönöm!!...szerintem is dögös
Lui, este nem jöttök gurulni egyet?
.