szenyor
Velünk: 7042 napja
pénteken reggel az én lehettem, de én csak érintettem a vajdapétert, körútról be jobbra, hogy aztán átszelhessem a népligetet...
pénteken reggel az én lehettem, de én csak érintettem a vajdapétert, körútról be jobbra, hogy aztán átszelhessem a népligetet...
Ez simán lehet, csak cégessel voltam. Mármint a Lamboval:-)
A Vajda Péter utcában van fullosan üvegezett épület? Lehet, hogy csak futólag láttad oldalt elsuhanni azt az Annit?
én kb nyáron minden nap mentem ott, de ma tuti nem. a gyerek a -6on alszik tegnapelőtt este óta. legalábbis remélem
egyet gyorsan kizárhatunk.... :-)
vót kupakja?
Ma reggel láttam egy Anniversarinak látszó tárgyat a Vajda Péter utcában. Valaki bevállalja?
Te szoktál ott állni a járdán a volt vagy lehet még ma is T-com házzal szemben???
Amugy persze, hogy jó nagy hangja volt...
Nem bírta az Euro Ringet és elrepedt a kati elött, ezért egy picit hangosabb volt az átlagosnál
Azóta meggyogyult egy hegesztés által.
ma reggel 7:45 körül, Bordó NB, Kerepesi úton. Hungária kereszteződéstől buszsávban végigelőzős manőver - szép volt természetesen csak mx-5 szabad ilyet.
Ma este a Bogdánffy utcában láttam egy parkoló NA-t,OZ Superleggera felnivel,drapp tetővel.Nagyon ismerős volt.
Gergő.kölcsön adtad valakinek?
? én néha állok ott (lévén ott végeztem még valamikor...) de hogy mindig. max havonta egyszer. azért is érdekes, mert úgy tudom, hogy nc-ben itthon nem rendelhető a piros szín (talánRC-ben igen), csak valami meggy-bordó. Daninak, Vikorexnek és nekem van piros, de a többet én még nem láttam (bár a 3. Limited valahol bújkál még az országban - állítólag Pécs környékén)
ez nem a Dani piros NC-je, mert annak a rendszámát már soxor közétette
az enyémet biztos nem
lehet hogy VDani az, nem ?
mondjuk pont ma reggel jött velem szembe egy piros NC itt a II ker Garas utcában ...
nem tudtam a rendszámot megfigyelni sajna
----
Vic from Budai & Vic http://www.myspace.com/budaivic
Ego Traxx Records - I Love Deep Records http://www.egotraxx.com
Ma este a Bogdánffy utcában láttam egy parkoló NA-t,OZ Superleggera felnivel,drapp tetővel.Nagyon ismerős volt.
Gergő.kölcsön adtad valakinek?
kinek a piros NC-je áll minden nap a Szentkirályi u-ban a Pázmány előtt?
én mindig látom mikor betotyogok az SZFE-re...
Szia Ricsko!
Igen, a piros NA a György Aladárban az enyém, apukáméknál voltam.
Tegnap pedig láttam Bird-öt a Krisztina krt.-on garázdálkodni :D. Nagyon szép a verda, a T-com székháztól lehetett hallani, amikor a Dérynénél jártál, van hangja :D.