WarLock
Velünk: 5001 napja
Hétfőn a Savoya előtt délután láttam egy szürke NB-t. Piros NAval közlekedtem, mondjuk a kölcsönös észrevétel elmaradt valaki innen?
Hétfőn a Savoya előtt délután láttam egy szürke NB-t. Piros NAval közlekedtem, mondjuk a kölcsönös észrevétel elmaradt valaki innen?
Tegnap 17:45 körül a műegyetemnél fent a rakparton integettem egy fekete NB-nek illetve 18:40 körül budán láttam egy sárga NB-t aminek elég nagy volt a bukókerete, innen voltatok?
ma delutan balatonfoldvar: piros na, KWT-kezdetu rendszam, 14-es daisy es valoszinu klimas, mert 40 fokban, teto, ablakok felhuzva:D esetleg innen valaki?
Húsz perce fehér NC(? ) az Árpád híd pesti lehajtójánál, innen valaki? Dudáltunk, majd elstartolt balra igen szép lendülettel... :D Szürke NB voltam.
Húsz perce fehér NC(?) az Árpád híd pesti lehajtójánál, valaki innen? Dudáltunk, madj igen szép lendülettel startolt... :D Szürke NB voltam.
Köszi az üzit ICC150!
Én voltam :D
Az jó, én meg az M7 esen jötem és rám is rám villogott egy dobozos, kisteher
Én voltam :D
Tegnap a hungárián Exx rendszámú piros NA innen valaki?
Valaki innen kanyarodott ma be olyan 14:00 körül a Fogarasi/Pillangó utcai TESCO parkolójába pezsgő színű NB-vel?
Tegnap este feher NA a Borbaratok udvaran Badacsonyban?
Bird-ex autoja, Matt vagy Mester?
Tegnap este feher NA a Borbaratok udvaran Badacsonyban?
Üdvözlet a Szugló utcából! Lassan több Anny lesz, mint bármi más.
M-es rendszámú anny ami nem az enyém a Pannónia utcában? középen két kipuf, nem gyári hátsó lámpák?
innen vki?
Tegnap szep kerek rendszamu HPU kb 9-10 kozott Montevideon, zold NB(FL?)? Gugli szerint talan Obela, de a szamban nem vagyok biztos (en ultem NNG elott fent)