Balage76
Velünk: 3409 napja
Harley, te voltál ma 13:15-kor a szentendrei úton? Csillaghegytől a Flóriánig mentünk egymás előtt/után. Én egy kék Octavia kombival voltam...
Hihetetlen ez a szín és jó a szélfogón a matrica is!
Harley, te voltál ma 13:15-kor a szentendrei úton? Csillaghegytől a Flóriánig mentünk egymás előtt/után. Én egy kék Octavia kombival voltam...
Hihetetlen ez a szín és jó a szélfogón a matrica is!
Tegnap Nyíregyháza, Szarvas utca. Gyűlnek itt az MX-5-ök
Ma reggel az Árpád-hídnál
.
Nemreg lottem Kistarcsan.:-)
Tegnap este a Németvölgyi út végén kék NB innen valaki? Ha jól láttam villantott is, én ezüst NBFL-el voltam, igyekeztem integetni, de az esőben nem sok minden látszott szerintem.
piros NBFL, világító sidemarkerrel, ma reggel, Móvár
Boogie, csak nem menekültél haza, nehogy víz érje a kocsit?
Hali, nem en voltam. De jo tudni h van meg egy piroska itt a kozelben.
piros NBFL, világító sidemarkerrel, ma reggel, Móvár
Boogie, csak nem menekültél haza, nehogy víz érje a kocsit?
Üdv. Én voltam, 2 hete van meg Nyíregyháza
Szia!
Írj légyszi a teszla@gmail.com címre. Szívesen összefutnék majd veled, mert errefelé nem sok MX-5 van, az meg még ritkább, hogy valaki fórumozzon is Köszi.
Üdv. Én voltam, 2 hete van meg Nyíregyháza
Üdv. Én voltam 2 hete van meg :)
Üdv. Én voltam 2 hete van meg :) Nyíregyháza
Bird 12.30 körül a WestEnd-nél. Tényleg nagyon szép lett az új szín
Szegeden a SzentMihályteleki utcában (azthiszem Alsóváros) sötétkék NB kristály lámpákkal innen valaki ?
Tegnap délután Nyíregyházán, a Kossuth utcán egy szürke NB(FL)-t láttam. Szerintem most vehette a tulaj, mert nem láttam még, a nyíregyi populációt meg nagyjából észben lehet tartani :D M-es rendszáma volt és két srác ült benne. Innen valaki?
Szürke NBFL ma délután a Vatikán zárt udvarán.
Innen valaki ?
Egy szép sötétkék NC-t üdv kártyával láttam el egy Rózsa utcai ház udvarán! Ha innen valaki!
Kihasználva a jó időt, tettem egy karikát a városban... Ennek köszönhetően láttam Myair kollégát és ha jól értettem fekete NB-ből épp Laleetól jött Tomcsi?!