Csobal
Velünk: 4247 napja
Budakeszi - kaliforgia? Vagy 10 perce?
Mármint ez voltam én. Ehh
Myairt, es szerintem Gram-ot Szentendrén, meg egy mtp795-öt, nbfl
Azt hiszem az én lehettem.
NC L-es rendszámmal az Omszki tónál a szentendrei úton, intettünk is, aztán visszafele pedig HTP-vel bézs belsős NB, ő ment szentendre fele, ez 5 körül.
klubtagok?
Luit veltem felfedezni az iment az Ulloi uton.(off autoval voltam)a tetot le kell hajtani ilyen szep idoben :-D
Piros NC Kecskeméten mostanában többször is? Most az előbb az utolsó pillanatban vettem észre szemből jönni, robogóról kalimpáltam. :D
Egy szép sötétkék NC-t üdv kártyával láttam el egy Rózsa utcai ház udvarán! Ha innen valaki!
Kihasználva a jó időt, tettem egy karikát a városban... Ennek köszönhetően láttam Myair kollégát és ha jól értettem fekete NB-ből épp Laleetól jött Tomcsi?!
Egy szép sötétkék NC-t üdv kártyával láttam el egy Rózsa utcai ház udvarán! Ha innen valaki!
Most nézem, hogy az övé 786-ra végződött, ez pedig 799-re. Akkor kb. ugyanakkor kapták a rendszámot ettől függetlenül még hátha fórumozik a tulaj, mert ezt az autót nem láttam még Nyíregyházán.
Azt hiszem feny derult az autom tortenelmere, a -786 mar en vagyok, de kis keresgeles soran kiderult, hogy Ateri -> vic_ -> grizzly utvonalat jart be
Most nézem, hogy az övé 786-ra végződött, ez pedig 799-re. Akkor kb. ugyanakkor kapták a rendszámot :) ettől függetlenül még hátha fórumozik a tulaj, mert ezt az autót nem láttam még Nyíregyházán.
Azt hiszem feny derult az autom tortenelmere, a HRK-786 mar en vagyok, de kis keresgeles soran kiderult, hogy Ateri -> vic_ -> grizzly utvonalat jart be :)
Én voltam .
Szép a járgányod ! Az enyém még vár a fényezésre és darabokban van
, de jó tudni, hogy van Szegeden más is
megjegyeztem a neved