Ott laksz a környéken?
Igen, Ecséden.
Miért, te?
Éjféltájban két NB együtt mozgott a Bartók Bélán, majd dobott egy jobbost a Szabadság-hídra... Valaki magára ismer?
Most nézem, hogy az övé 786-ra végződött, ez pedig 799-re. Akkor kb. ugyanakkor kapták a rendszámot ettől függetlenül még hátha fórumozik a tulaj, mert ezt az autót nem láttam még Nyíregyházán.
HRK, HRM rendszámos nagyon sok van, akkor futott egy nagy hardtop-os akció. Ateri már elég sok éve elpasszolta az övét.
A rendszám alapján Ateri fórumtárs autóját láttam ma Nyíregyházán Mondjuk az itteni leírással ellentétben én feketének láttam az autót és a felni is más. Vajon még az ő tulajdona az autó?
Sziasztok!
Ma 10 órak kürül a Moszkva tér mellett piros NB, azt hiszem JEC-... rendszámmal? Intettünk is egymásnak.
Üdv, Andris
Gonzi igen mi voltunk
gabi87, én láttalak elméletileg a körúton egy hete kb a blahánál, barátnőddel voltál. Lehet ez?
Ma pedig elég sok MX-5öt, végig off autóval.
Szóval akire a budaörsi reptér mögötti úton a zöld soft top Wrangler-ből integettem, kék NB-re, az ne lepődjön meg.
Aztán a podmaniczkyn már mx5-tel egy ezüst NC jött mögöttem. Innen?
Ma este Szeged Oskola u. IPT.... rsz.-al (kékes) ezüst NBFL ? innen valaki ?
Szombaton Tihanyból Füred felé szürke NB?
Sárga NB California az 54 sz. főút Kecskemétet elkerülő szakaszán, a záporban félreállva? Remélem jó a tetőd. (off autóval voltam)
fekete NC vasárnap délután a Hungárián - kösz a dudálást! király a kocsi!
/szürke NCvel voltam/