Szombaton negyed egy körül zöld NB, Petőfibánya és Rózsaszentmárton között a kanyarokban. Innen valaki? Én szürke Opel Astra-val voltam.
te voltál?
Történet:
Szombaton negyed egy körül zöld NB, Petőfibány és Rózsaszentmárton között a kanyarokban. Innen valaki? Én szürke Opel Astra-val voltam.
gonzi
Velünk: 3756 napja
Z_Marci
Velünk: 3554 napja
Ismét Gárdony, szabadstrand, most: NBY asszem, c.sarga, gyönyörű metál nbfl, ez california? Kar, hogy a sárvédőíveket es a küszöboket javitas után temperaval festettek le, igy kotvany, pedig szep lenne.
Árultak pár hónapja egy törődést igénylő sárga FL-t, de annak valami M-es rendszáma volt. Magic felni volt rajta. Egyébként ha FL, akkor nem California, szerintem más a sárga árnyalata is.
gonzi
Ismét Gárdony, szabadstrand, most: NBY asszem, c.sarga, gyönyörű metál nbfl, ez california? Kar, hogy a sárvédőíveket es a küszöboket javitas után temperaval festettek le, igy kotvany, pedig szep lenne.
Csoky
Velünk: 3957 napja
Székesfehérváron jött velem szembe egy másik California, de nem ismert meg, pedig integettem neki.
WarLock
Velünk: 5024 napja
Most egy MP-vel kezdodo rendszamu BRG NB s Müpa körül?
Narancs
Velünk: 4453 napja
Feher NC Filozofusok kertjenel most?
abence
Velünk: 5070 napja
Én voltam
WarLock
Velünk: 5024 napja
Ma láttam egy kék NB-t a Fogarasi útra kanyarodni, a Rákos-patak mellől. Valaki innen esetleg?
HZoli
Velünk: 3530 napja
Gárdonyi szabadstrand parkolójában titaniumszurke es citromsárga NB-k esetleg klubtagok?
A szürkével mi voltunk, ahogy bekanyarodtam jobbra kb 8-10. helyen
Ott, bizony, én dél körül mentem, abban a sorban de a vége felé lett csak hely.
Off: Remélem nektek sikerült kajához jutni ott, én nem bírtam kiállni a sort :On
Akkor kb 10 perccel érkezhettünk előtted, szerencsém volt azzal a hellyel, mert már akkor a napra küldtek volna a hátsó füves részre. Viszont több miatát nem láttunk. Egy smart roadster állt az első sorban. Mondjuk annyira nem is nézelődtünk hanem egyből a vízhez orientálódtunk
Off: a napra én sem álltam ki, délután 3 körül a fedett büfénél 15-20 perc alatt megvolt a lángos, ráadásul árnyékban, érkezés után meg ettünk kürtőskalácsot "fahhhhhéjjjjast"
gonzi
Gárdonyi szabadstrand parkolójában titaniumszurke es citromsárga NB-k esetleg klubtagok?
Off: Remélem nektek sikerült kajához jutni ott, én nem bírtam kiállni a sort :On
Történet:
A szürkével mi voltunk, ahogy bekanyarodtam jobbra kb 8-10. helyen :)
Off: Remélem nektek sikerült kajához jutni ott, én nem bírtam kiállni a sort :Off
HZoli
Velünk: 3530 napja
Történet:
A szürke mi voltunk, ahogy bekanyaradsz jobbra kb 8-10. helyen :)
rocksteady
Velünk: 4092 napja
Szegeden tegnap, Fehér NB, KFA rendszámmal innen valaki ?
Off
A "Ki honnan van?" topicban egy srác Szeged környéki cimborákat keres.
On
Köszi már írtam is neki
Z_Marci
Velünk: 3554 napja
Off
A "Ki honnan van?" topicban egy srác Szeged környéki cimborákat keres.
On
rocksteady
Velünk: 4092 napja
Szegeden tegnap a Pick szalámi gyárnál, Fehér NB, KFA rendszámmal innen valaki ?
Történet: