Z_Marci
Velünk: 3748 napja
1 hete vasárnap du. Budakeszi úton fekete NB, Budakeszi-Budaörs között ezüst NB? Lehet hogy FL-ek...
1 hete vasárnap du. Budakeszi úton fekete NB, Budakeszi-Budaörs között ezüst NB? Lehet hogy FL-ek...
N-es rendszámmal volt mindkettő szerintem..
csobal?
Gárdonyi szabadstrand parkolójában titaniumszurke es citromsárga NB-k esetleg klubtagok?
Itt már a munkát is miaták torlaszolják :D
Itt már a munkát is miaták torlaszolják :)
Ma este az első gurulásunk alatt akadt némi integetés is
Szürke NBFL NXD, Mechwart liget mellett?
Citrom NA IMX, végig az Andrássyn?
Piros NA Vácon 18.30" körűl...egy szöszivel a jobb 1-ben
Üdvözülve egymást
Piros NA Vácon 1/2 7 körűl...egy szöszivel a jobb 1-ben :)
Üdvözülve egymást :)
nahát nahát.. dobj egy e-mailt a chimer@gmail.com -ra.
@Manson, esetleg előfordulhat, hogy a te NA-dat láttam anno a Lágymányosi Campus parkolójában még télen?
persze, simán. Csak nem szintén ELTE..?
Egyébként mostanában keveset járok arra, mert a tanulmányok végetértek, igaz az államvizsga még hátra van ...de néha néha megfordulok azért ott..
ELTE IK És valóban, mostanában már nem igazán találkoztam a kocsival, de volt alkalmam párszor meglesni
@Manson, esetleg előfordulhat, hogy a te NA-dat láttam anno a Lágymányosi Campus parkolójában még télen?
persze, simán. Csak nem szintén ELTE..?
Egyébként mostanában keveset járok arra, mert a tanulmányok végetértek, igaz az államvizsga még hátra van ...de néha néha megfordulok azért ott..
@Manson, esetleg előfordulhat, hogy ía te NA-dat láttam anno a Lágymányosi Campus parkolójában még télen?
Rakpart, ezüst NBFL, ezüst Hardtoppal?
+ pilisvörösváron (asszem) egy matt NA (szerintem zöld), low profile lámpákkal...
Rakpart, ezüst NBFL, ezüst Hardtoppal?
Ma a lányok napja volt:
Hungária-Lágymányosi: fekete? NB sötéthajú lánnyal.
Nagymaros: szembe jött egy sötétkék NB mosolygós lánnyal!
Ma a lányok napja volt:
Hungária-Lágymányosi fekete? NB sötéthajú lánnyal.
Nagymaros szembe jött egy sötétkék NB mosolygós lánnyal!
Én voltam és igen, NBFL. :-) Egy pillanatra azt hittem, szembe jövök magammal.
Én voltam és igen, NBFL. :-) Egy pillanatra azt hittem, szembe jövök magammal.
Én voltam és igen, NBFL. :-)