losodavid
Velünk: 4411 napja
Ma a 7esen Siófok közelében fekete NB(FL)?
Ma a 7esen Siófok közelében fekete NB(FL)?
Közgáz előtt lent a rakparton, mivel nem fogjátok kitalálni elmondom, ZÖLD Nb? Már többször láttam ott.
A tiédet vette meg egy külföldi kollégád ugye?
Ma este a rakparton valaki rámvillantott a rozmaringnál... innen?
Pont előtte pedig Szentendre óvárosában parkolt egy piros NA LDx-yyy Rendszámmal, és 6-os visontai rajtszámmal...
Közgáz előtt lent a rakparton, mivel nem fogjátok kitalálni elmondom, ZÖLD Nb? Már többször láttam ott.
A tiédet vette meg egy külföldi kollégád ugye?
Dupla
Ma 18 ó környékén Csomád és Fót között ezüst Na-val összeintettünk. Sajnos egy rövidke pillanat volt...Gyéé-re gyanakszom..lehet?
Magic Burger elott ma 12:30 korul szürke NB?
Jaaa...
Pedig viszonylag sűrűn járok arra, de még nem láttam ott a verdát.
Épp akartam kérdezni, hogy a bukócsövet velük csináltatta-e, de így akár kézenfekvő is lenne...
Ma délután Budakeszin a Tagai Racing Technology előtt narancsszínű bukócsöves NB?
Gleris nicknevű kolléga?
Valami fejlesztés lesz a kocsin Tagaiék által?
Ott dolgozik!
Black Sushi
Ma délután Budakeszin a Tagai Racing Technology előtt narancsszínű bukócsöves NB?
Gleris nicknevű kolléga?
Valami fejlesztés lesz a kocsin Tagaiék által?
Wow, es o meg csak var hogy furdaljon minket a kíváncsiság...
Egy nagyon cool NA, Harley rendszámával! Ez nem Kacsa!
Black Sushi
Gyor aluljaros lidl na m... Kek nyitott tetovel?