ricsko
Velünk: 5986 napja
XII. György Aladár utca piros NA egy út menti kerti beállóban. Innen valaki a szomszédom?
Ricsko
XII. György Aladár utca piros NA egy út menti kerti beállóban. Innen valaki a szomszédom?
Ricsko
Nem csak a XI. ker-ben kevés a Miata. Én múlt héten csavarogtam osztrákiában (Grossglockner és Gerlos nevű alpenstrasse), elfurikáztunk vagy 3 tank benzint, és összesen 2 db Miatát láttam. Ellenben volt egy hegy Porsche Cabrio, persze mind ősz hajú sofőrrel. Lehet, hogy ezek az osztrákok nem tudják mi a jó? :-)
Hunya G.
Sziasztok!
Azért a XI. ker-ben sunnyog még egy-két Miata a kertek alatt Pl. az enyém is
(1.6-os NB zöldség. Már kértem a regisztrációmat a klubba, ha összejön, akkor tolok fel képeket is a járgányról.)
Üdv,
PéGé
háát azért azok az ősz osztárk papák sajnos tudják mi a jó, pl. akár minden hétvégén végigcsapathatnak a Grossglockner Street-en
és azért egy Porsche nem olyan rossz dolog, mondjuk nem a magyar utakra való
Persze egy NA az ami az egy forintra eső legmagasabb élményt produkálja
Nem csak a XI. ker-ben kevés a Miata. Én múlt héten csavarogtam osztrákiában (Grossglockner és Gerlos nevű alpenstrasse), elfurikáztunk vagy 3 tank benzint, és összesen 2 db Miatát láttam. Ellenben volt egy hegy Porsche Cabrio, persze mind ősz hajú sofőrrel. Lehet, hogy ezek az osztrákok nem tudják mi a jó? :-)
Hunya G.
Tegnap este (vasárnap) innen volt valakié a szürke NB FL Magic, ami a XI. kerületben, a Kápolna utcában parkolt? Rendszám: IBP-5xx
Meglepődtem, mert még japán autót se láttam az utcában, nem hogy egy másik mx-t...
Mostanában gyakran látok egy szürke Nb-t Fonyódligeten a parton.Valaki innen?
Sziasztok!
A kocsi is és én is Kaposváron vagyok leginkább látható,de néha Pesten is előbukkanunk...Ha bárki felismer minket villantson,dudáljon egy pár baráti sz
Az egyik én lehettem sötétzölddel, de egy háromnegyedrészeg barátom már elfoglalta a jobb egyet a Határ útig :-)
tegnap este olyan 23.15-23.30 között félrészegen gyalogoltam a margit szigetről buda irányába a hídon és csak ez alatt az idő alatt 2 db NB is elhúzott mellettem
azon gondolkoztam, hogy a legközelebbit megállítom, hátha hazadobott volna , hisz csak 2-3 km-re lakok onnan ))
----
Vic from Budai & Vic http://www.myspace.com/budaivic
Ego Traxx Records - I Love Deep Records http://www.egotraxx.com
Nálunk is így kezdődött...
csak asszem a rózsaszín kimaradt...
Nem tanítottam meg a csajomat olvasni. Csak a képeket nézegetheti
Egyébként kitalálta, hogy neki is MX-5 kell. Most épp rózsaszín.
Kalap úr!!
Mizu az Euróringes videóval????
Eeeeeeehhh..... Kemény dolgok ezek... .
Fun is not a straight line
Kár hogy a Te csajod igen... :-)
... zöld NB-ben szép szöszi lány,
... Integettünk lelkesen egymásnak.
Ma 2-kor a Szépvölgyi tetején szemben zöld NB-ben szép szöszi lány,
talán LBU-x11.
Integettünk lelkesen egymásnak.