Z_Marci
Velünk: 3579 napja
Ma este 7 körül láttam a KözEllenséget a budai alsó rakparton... Szép autó!
Ma este 7 körül láttam a KözEllenséget a budai alsó rakparton... Szép autó!
Fél órával ezelőtt Budaörsön a 40es végállomásával szemben fehér vászontatős nc parkol. Talán NAP rendszámmal..
Aradi utcában LWA-360 bordó NA, bécs tetővel, fűthető üveggel, nagyon ismerős nekem, hogy innen, de nem ugrik be...
6. kerület Rózsa utcában mélygarázs udvari szintjén innen áll vki sötétkék NC-vel?
Tegnap reggel 8 körül zöld NB Xi. ker nagyszöllősi utcán nyitva, hölgy sofőrrel?
Este 19 óra körül az alléé mélygarázsában a kijárathoz közel asszem megint egy zöld NB grill ráccsal?
Hali.ma Pesten sotet zold nb?NBX rendazammal.mogitte mentem.huncut a rendsza.tablatartod :-D. Ebayes?
én jártam arra,pont ilyen fél9 körül,de lehet nem rám gondoltál piros NA
Ez bordó NB volt sok ágú fekete és ezüst küllős felnivel.
Mintha hölgy vezette volna, de nem láttam jól.
Úgy rémlett, hogy ezt a kocsit a Red Sun Festen láttam, amint kb. 15-en ültek/feküdtek benne illetve rajta a limbó verseny döntőjében...
én jártam arra,pont ilyen fél9 körül,de lehet nem rám gondoltál piros NA
Ez bordó NB volt sok ágú fekete és ezüst küllős felnivel.
Mintha hölgy vezette volna, de nem láttam jól.
Úgy rémlett, hogy ezt a kocsit a Red Sun Festen láttam, amint kb. 15-en ültek/feküdtek benne illetve rajta a limbó verseny döntőjében...
Allénál a legalacsonyabb széria autó cím büszke viselője???
MNY piros NB az Etele útnál valaki a klubból esetleg?
Jenci-re akartam kérdezni, csak telefonról nem igazán megy az idézés. Nem sok NC-t ismerek női sofőrrel, de van egy pl Keszin , és az Bordó, meg va negy másik is, de az nem bordó és nem keszin és mindegy, semmi
Oksa, értem!
Jenci-re akartam kérdezni, csak telefonról nem igazán megy az idézés. Nem sok NC-t ismerek női sofőrrel, de van egy pl Keszin , és az Bordó, meg va negy másik is, de az nem bordó és nem keszin és mindegy, semmi
Szia! Ha esetleg az én bejegyzésemre írtad , akkor nem bordó, fekete. Vagy, k. romlik a szemem..
ilyet próbált már valaki ?
http://totalcar.hu/m___appok_okostelefonra/
bocsánat ezt nem ide akartam írni