daniandris
Velünk: 3868 napja
ilyet próbált már valaki ?
http://totalcar.hu/m___appok_okostelefonra/
ilyet próbált már valaki ?
http://totalcar.hu/m___appok_okostelefonra/
Bordó? A sötét?
Ma Határ úton gumis műhely előtt 12 ó 30 körül, fekete Nb ( fl) NCT-8.. rendszámmal innen valaki?
Innen is üdvözlöm a mosolygós kolleginát az M1-M7 bevezetőről, és gratulálok az autó színválasztáshoz!
Csak egyetérteni tudok. Én egy Bp-Krakkó-Bp kört mentem a hétvégén, gyönyörű hegyeken át.
Odafele 420km-t mentem 25 liter benzinnel, azt hittem elromlott az üzemanyag szint mutatóm. Igaz, hogy az autópályákat kerültem és mindent elmond az útról, hogy 53km/h-val sikerült gyorshajtásos büntetést beszereznem a szlovákoknál, lakott területen kívül.
És ami a legsúlyosabb, hogy 1, azaz egy MX-5-tel sem találkoztam egész úton. Nem is értem.
Csak egyetérteni tudok. Én egy Bp-Krakkó-Bp kört mentem a hétvégén, gyönyörű hegyeken át. :)
Odafele 420km-t mentem 25 liter benzinnel, azt hittem elromlott az üzemanyag szint mutatóm. Igaz, hogy az autópályákat kerültem és mindent elmond az útról, hogy 53km/h-val sikerült gyorshajtásos büntetést beszereznem, lakott területen kívül.
NAZ-80? rendszámmal kék NA 22.kerületben ma délután?
Szürke NA matrica rendszámmal ma 6 után Mór-Pusztavám között,esetleg közülünk valaki?
Sziasztok! Hétköznap délután szoktam látni egy narancs/arany/bronz nb-t kupakkal a Soroksári úton a zwack parkolóban. Innen vki?
Mentem egy remek, Szentendre, Dobogókő, Esztergom, Üvegtigris karikát de csak narancs Ex autóját, es egy masik zöld NB-t lattam. Vetek ilyen szép idoben nem felmenni a hegyekbe.
Valaki innen XV. kerület,Klapka György utcában MUB*** rendszámmal?
Budaörsön rézvirág 17? utcában fekete nb?
Sziasztok!
Zebegényben zöld MX5 most (JPxxxx rendszám)?