losodavid
Velünk: 4417 napja
Ma 3 óra körül Szegeden Hattyasi vasúti átjáróba fekete NB MET rendszám , Innen valaki ? Én off autóval voltam és villantottam
Igen igen! Én voltam
Ma 3 óra körül Szegeden Hattyasi vasúti átjáróba fekete NB MET rendszám , Innen valaki ? Én off autóval voltam és villantottam
Ma este fél 9-kor a nyíregyházi kórháznál láttam egy sötét színű, vászontetős NC-t. Magára ismer valaki?
Fél 3 körül sötétkék NB Tatán, IXR rendszámmal innen valaki? Láttam már többször a városban...
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
én is arra megyek szinte minden reggel, de rossz időben én is off autóval
Ma 10.30 korul Debrecen Szechenyi utcan, sarga mx5 szep feher kerekekkel NAC-xxx rendszam volt talan
Dani
Ma reggel negyed 8 körül Vác, régi kettes főút pezsgőszínű miata? Intettünk is 1másnak.
Én voltam Minden reggel arra megyek, általában off autóval, de már többször is láttalak.
Fekete NB LJA most Érdnél az M7-en. Innét valaki?
Üdvözlet a kék NB-s kolleginának, akivel a városmajor szépjuhásznén jöttünk egy darabon.
Valamint, ahogy átkiabáltam, remélem sikerült rátalálni a miata.hu-ra annak a másik kék NB sofőrnek, akivel a Thökölyn találkoztunk .
Mason, remélem láttad, ahogy kalimpálok a szembe sávből az Andrássyn.
Sajnos az NC sofőrt már nem tudtam beazonositani.
12.40 felé egy zöld Na külső csomagtartóval, hátul matricákkal ment az 1-es úton a határ felé.
Wolfblind már elhagyta az országot...
Vele én is találkoztam Budakeszin, egymás után mentünk egy darabig Budaörs fele. Én piros NB.
Ma reggel negyed 8 körül Vác, régi kettes főút pezsgőszínű miata? Intettünk is 1másnak.
12.40 felé egy zöld Na külső csomagtartóval, hátul matricákkal ment az 1-es úton a határ felé.
Wolfblind már elhagyta az országot...
Budafoki út környékén dél körül titánszürke NBFL MEK-xxx, szimpatikus vezetővel, sziasztok!
Ma 9 óra magasságában a XI. ker. Bocskai Út 73 Colas irodaház előtt ezüst(ös) NB? Esetleg Colasnál dolgozik?
10 óra körül Soroksárin, Helsinkin,Grassalkovichon ment kifelé egy zöld NA első lökös nélkül csukott tetővel.
Ma 9 óra magasságában a XI. ker. Bocskai Út 73 Colas irodaház előtt ezüst(ös) NB? Esetleg Colasnál dolgozik?
10 óra körül Soroksárin, Helsinkin,Grassalkovichon ment kifelé egy zöld NA első lökös nélkül.
Milyen szürke???