atomin
Velünk: 4015 napja
Birod-öt, én ma a Váci úton láttam az Árpád híd előtt 10 óra körül. Sétakocsikázós nap van?
Ő minden nap jön megy, sokszor szerintem csak magának is bebeszéli, hogy dolga van itt vagy ott, hogy mehessen, kocsikazhasson
Birod-öt, én ma a Váci úton láttam az Árpád híd előtt 10 óra körül. Sétakocsikázós nap van?
Ő minden nap jön megy, sokszor szerintem csak magának is bebeszéli, hogy dolga van itt vagy ott, hogy mehessen, kocsikazhasson
Találos kérdés... kit láttam ma az aradi utcában (20 perce)... Én tudom... még valaki? :D
Bird astoria 12:32-kor?! (Es vissza kerult a hatso lokos)
Milyen szürke???
Black Sushi
04. 12-én vasárnap délelőtt 9:30-9:50-ig Honvéd kórháztól végig a Hungárián Lurdy gyülekezőre igyekezett egy világos színű NB. Innen üdvözlöm a fiatalembert, szép a vastartalma és dinamikusan üzemelteti azt .
Én ültem a fehér CL7-ben
04. 12-én vasárnap délelőtt 9:30-9:50-ig Honvéd kórháztól végig a Hungárián Lurdy gyülekezőre igyekezett egy világos színű NB. Innen üdvözlöm a fiatalembert, szép a vastartalma és dinamikusan üzemelteti azt .
Én ültem a fehér CL7-ben
ma egy kék na a lánchíd után?
Ja. Meg jó ronda is így lökös nélkül, itt a Károly körúton...
Hát ha Audisokat kell észrevenniBudaörsön akkor mindeféleképen!
Lehet olyan alacsonyan ültem ,hoyg te nem láttad hogy integetek meg elakadásjelzőztem is!
Már megint lehet gyorsan suhantam?
De de, a dudát is elkaptam
Akkor elég hangos az új dudám... kidobtam belőle a "kispolszki" dudát.!
Ja igen, Gellért, sötétben jól mutatnak azok a narancs felnik, azt láttam meg először mikor este elmentünk egymás mellett.
Lehet olyan alacsonyan ültem ,hoyg te nem láttad hogy integetek meg elakadásjelzőztem is!
De de, a dudát is elkaptam
..én is csodálom Bird-öt...nagyon lent van a vasa