atomin
Velünk: 4067 napja
Ki látsz abból a kocsiból rendesen Bird?
Ki látsz abból a kocsiból rendesen Bird?
Ma délután 6 óra környékén a 4-esen Nyíregyháza és Debrecen között fekete NB(FL) innen valaki?
Kecskeméten:
Kik vagytok?
Matt, Ti mentetek a Pesti also rakparton 17kor?
Györ plaza fekete nbfl jnh..? Ati
Kedd, fél 11 körül, Vác után a 2. úton szép kék NB "mps..." rendszámmal, 90-es táblánál stabil ötvennel, mögötte kocsisor?
B...meg. Meg kellett volna álljak. Csak ha mégsem innen lett volna valaki nézett volna bambán, hogy mi a fenének zaklatom. Családival voltam, a kicsike még mindig rozsdamentesítésen, ezért is nem merek jelentkezni egyik összeröffenésre sem, mert nem tudni, melyikre készül el. Egyelőre nagyon gyúrok a szezonnyitóra, ha más nem a családival megyünk, vagy élek a Retro által felkíánlt lehetőséggel, miszerint neki van egy "fölösleges" miatyánkja.
Mindenesetre, ha legközelebb a Duna-kanyarban jársz el ne múlaszd, hogy elgurulsz Zebegényig és rámtelefonozol.
Húsvét vasárnap (tegnap) Verőcén a cukrászdával szemben állt egy fehér NA, ha jól láttam levegőbeömlős irányjelzővel. Innen valaki?
Jelen. Te OFF autóval, vagy megint be voltam bambulva?
Húsvét vasárnap (tegnap) Verőcén a cukrászdával szemben állt egy fehér NA, ha jól láttam levegőbeömlős irányjelzővel. Innen valaki?
NAB-655 NA a XIIi ker Pannónia-Thurzó sarkán parkol... Innen vki?
Ma Veszprém Házgyári út, fekete NB(FL) LSA-*** rendszámmal ?
Sziasztok! Ki ismer magára? Ma fel 3 körül kék NA nyitott tetővel Gyor Belvárosban?
Az én vagyok a rohangaszos kocsival.