gonzi
Velünk: 3819 napja
Tudom, veled az üllőinél. A sötétkék egy órával később megint más
Tudom, veled az üllőinél. A sötétkék egy órával később megint más
Valaki innen parkol egy sötétkék MX-5-el minden nap a Kunigunda útján esetleg?
Hihi, én voltam a bűnös aki megfertőzte Narancsot a street-legal gókárttal ) Még vicesebb hogy azóta a köztes ismerős aki bemutatott minket egymásnak, úgyszintén vett egyet :D Az ő piros kis NA-ját is láthatod néha a kunigundán
:D Lebuktam. Ha bárkinek bandázhatnekja van Pesten, engem elér :D (18:00 után)nem ma, ugy bármikor
gonzi valld be, hogy egész nap csak krúzolsz a városban, annyian látunk téged
Mellesleg ezüst NB ma Kecskeméten? Egyebet nem tudok, édesapám látta.
Tergabi, az en voltam! 5 korul mester utcában sötétkék nbfl, csukott tetővel körút felé innen?
Ma délután negyed 3-kor Nyíregyháza-Sóstófürdőn fekete NA? Talán két fiatalember ült benne, én intettem, de szerintem nem vették a lapot :D
Szia, a HRSxxx én voltam, de biztos nem találkoztunk szilveszterkor, mert csak kb. 1 hónapja enyém a paripa
Sziasztok! Ismét egy Mx5 parkol itt nálunk a Borgwarner Turbo systemnél, ezúttal egy szürke NB/NBFL. Innen valaki?
Nagyon fekete NBFL (Sportive?) Bp. Bartók Béla úton parkol, szép autó, ha olvasod!
Magára ismer a HPU kék NB?
Na, vicces a rendszer, ezt napokkal ezelőtt írtam, most meg magától megismétli :-)
Magára ismer a HPU kék NB?
Hétvégén HRSxxx (asszem) a Petőfi hídon, szerintem klubtag, és találkoztunk szilveszterkor, zöld NB, intettünk is egymásnak.
Ma pedig reggel a Tétényi úton egy piros NB, szintén intett, én nyitva voltam.
Biatorbágyon tegnap egy piros NB, ma meg egy szép NC!
NC, tükröződés a kirakat ablakain?
Azt felismertem volna a csíkokról!
Black Sushi
Biatorbágyon tegnap egy piros NB, ma meg egy szép NC!
NC, tükröződés a kirakat ablakain?