Pampalini
Velünk: 4569 napja
Biatorbágyon tegnap egy piros NB, ma meg egy szép NC!
Black Sushi
Biatorbágyon tegnap egy piros NB, ma meg egy szép NC!
Black Sushi
Piros NB! még akár én lehettem, pont arra furikáztam
Budakeszin sokszor reggel látok sőtétkék vagy fekete nb-t,piros bukocsővel,ki az? ma amugy két nő is megkívánta az autom...egy elém fordult,fel is ökleltem a peugeotját,a jobb eleje bánta az automnak,aztán rá 1 órára hátúlrol egy suzukis nő belém 2 betétlap,ideg,rohadtéletpicsába...
Előlről hátulról, remek, más formátumban nem lenne gond, persze akkor, ha nem te kapod... /senki ne gondoljon rosszra/
Budakeszin sokszor reggel látok sőtétkék vagy fekete nb-t,piros bukocsővel,ki az? ma amugy két nő is megkívánta az autom...egy elém fordult,fel is ökleltem a peugeotját,a jobb eleje bánta az automnak,aztán rá 1 órára hátúlrol egy suzukis nő belém 2 betétlap,ideg,rohadtéletpicsába...
Nyíregyházán a 14 emeletes mögötti parkolóban grafit NC KUU rendszámmal pont most. Innen valaki?
Hali.Ma 1 óra körül Pesterzsébeten nyitott piros NA?Kék audi nagy hangal, és belül a jobb 1-ben hevesen integető srác én voltam :D
Hali.Ma 1 óra körül Pesterzsébeten nyitott piros NA?Kék audi nagy hangal, és belül a jobb 1-ben hevesen integető srán én voltam :D
Ma piros NB Alkotáson? És NC Visegrád környékén?
Piros NA voltam
Piros NB jelen!
Ma kora délután kék NB Gödöllőről Kerepesre menet, akivel intettünk is egymásnak?
Illetve Gödöllőn fekete NC?
Money won is twice as sweet as money earned
Kék NB Gödöllőről Kerepesre menet, akivel intettünk is egymásnak?
Illetve Gödöllőn fekete NC?
Bordó NC Győr Árkád parkolóban pihent 10perce
Népstadionnál Kerepesin befele ezüst/grafit NB/NBFL?
Én zöld NBFL-el álltam a balra kanyarodóban.
Money won is twice as sweet as money earned
Valaki innen parkol egy sötétkék MX-5-el minden nap a Kunigunda útján esetleg?
Valaki innen parkol egy sötétkék MX-5-el minden nap a Kunigunda útján esetleg?
Magára ismer a HPU kék NB?
Z_Marci, akit Uno látott, az nem én voltam, mert akkor, amit ő ír, sashalom felé mentem a belvárosból.
Viszont ma reggel én mentem nyitott tetővel a Kosztolányin, ezüst NBFL, fél9 környékén. Mondjuk én napsütésben mindig kinyitom, az sem baj, ha hideg van
Z_Marci, akit Uno látott, az nem én voltam, mert akkor, amit ő ír, sashalom felé mentem a belvárosból.
Viszont ma reggel én mentem nyitott tetővel a Kosztolányin, ezüst NBFL, fél9 környékén.