Steel
Velünk: 3944 napja
Na, ki volt a sárga NA-val ma Helembán?
Mi
"sárga kabrio találkozó"
:D De az nem egy MR2 volt?....
...na bumm!
Mi
"sárga kabrio találkozó"
...na bumm!
Tegnap Szegeden Díszfaiskola felöl jövet láttam egy "i" s rendszámú NBFL -t grafit színben Innen valaki ?
Mi
"sárga kabrio találkozó"
Mi :)
"sárga kabrio találkozó"
:D De az nem egy MR2 volt?....:o
"sárga kabrio találkozó"
Mi
"sárga kabrio találkozó"
Mi
Szia Ernő!
Ne haragudj, pedig már nagyon meg szeretnénk ismerni a klub tagokat. Barátnőm mesélte a storyt miután hazaért, hogy lehúzódtál meg integettél is, de csak mikor elmondta nekem akkor esett le neki a dolog, hogy valószínűleg beszélgetni szerettél volna. :D
Amúgy Nagyteveliek vagyunk, pont ott fordult ki a ház elől, ahol te a tóról visszajövet a falu felé bementél a behajtani tilosba és visszatolattál. :D
Pápai vagy?
Matyi
nemismentembe, visszatolattam még tábla előtt! Nem pápai vagyok, Győrszemere.
Szia Ernő!
Ne haragudj, pedig már nagyon meg szeretnénk ismerni a klub tagokat. Barátnőm mesélte a storyt miután hazaért, hogy lehúzódtál meg integettél is, de csak mikor elmondta nekem akkor esett le neki a dolog, hogy valószínűleg beszélgetni szerettél volna. :D
Amúgy Nagyteveliek vagyunk, pont ott fordult ki a ház elől, ahol te a tóról visszajövet a falu felé bementél a behajtani tilosba és visszatolattál. :D
Pápai vagy?
Matyi
Fűrész utcában parkol egy zöld NA két szürke csikkal, innen ?
Sopron Tesco vasárnap délután, sárga NB,nyitott tetővel, anyós helyett egy németjuhásszal
talán lkw rendszámmal
innen valaki?
hali.ma 11 környékén zöld nb-nbfl gondolom a nagy piacra ment és a főút melett parkolt?innen valaki?nem is tudtam hogy itt a közelben vannak még rajtam kivül :D
Sziasztok!
fél5 és 5 között a mai napon Nagytevel-Pápa között együtt mentünk egy szürke NB (IEV-...) rendszámú mx-el, piros NA-val voltam, vagyis a barátnőm.
Fórumról való vagy?
Üdv
mikulas
igen, jelentem én voltam. Próbálkoztam, de nem álltatok meg
Nagy volt a felhozatal Pápán, délután a szokásos fehér NC vel is találkoztam a bevásárlóközpontoknál.
Sziasztok!
fél5 és 5 között a mai napon Nagytevel-Pápa között együtt mentünk egy szürke NB (IEV-...) rendszámú mx-el, piros NA-val voltam, vagyis a barátnőm.
Fórumról való vagy?
Üdv
mikulas
Sziasztok!
fél5 és 5 között a mai napon Nagytevel-Pápa között együtt mentünk egy szürke NB (IEV-...) rendszámú mx-el.
Fórumról való vagy? :)
Üdv
mikulas
Adriánt tegnap en is, Hungárián, váltottunk pár szót a pirosnál. Ma meg lva160? Bécsit úton, ő Pest fele, en meg szembe, intettunk is.
Jah.a kiiras utan ugott be hogy te lehetsz :-D. Ha tudok menni igen. :-)