j_sandor
Velünk: 3818 napja
igen! írd meg a számod a sandor.juhasz kukac me. com -ra aztán beszéljünk meg egy treffpunktot!
igen! írd meg a számod a sandor.juhasz kukac me. com -ra aztán beszéljünk meg egy treffpunktot!
j_sandor te írtál már nekem Instagramon, nem?
hello - én kecskeméti vagyok - Dragunovval azthiszem már találkoztam (decemberben a tesco parkolóban) - de valamikor összefuthatnánk!!
én is szoktam látni ezt a fehér NC-t - szerintem nem klubtag a tulaj, de barátságos!
Szia!
Most értem haza! NB , és zöld nem láttam kéket úgyhogy azt hiszem engem keresel :-)Most vettem a műszert. Nem én vezettem amikor rádköszöntek, talira fogszia.akkor ezer bocs :D esetleg hátha a következőn össze futunk
Robbus,gondolom ricsi volt a kékkel ő mondta hogy lehet elnéz Lurdyban nincs akkora tömeg mint az arénában,de jó kis mazda fan csapat sokott lenne állítólag,nekem az első volt.nem csalódtam,csak hamar eljöttem
Szia!
Most értem haza! NB , és zöld nem láttam kéket úgyhogy azt hiszem engem keresel :-)Most vettem a műszert. Nem én vezettem amikor rádköszöntek, talira fogszia.akkor ezer bocs :D esetleg hátha a következőn össze futunk
Robbus,gondolom ricsi volt a kékkel ő mondta hogy lehet elnéz Lurdyban nincs akkora tömeg mint az arénában,de jó kis mazda fan csapat sokott lenne állítólag,nekem az első volt.nem csalódtam,csak hamar eljöttem
Most értem haza, már üres! :-)
Arénában szoktál menni? Tiéd a festett tetős?
Szia!
Most értem haza! NB , és zöld nem láttam kéket úgyhogy azt hiszem engem keresel :-)Most vettem a műszert. Nem én vezettem amikor rádköszöntek, talira fogok menni.
Hali! Lurdyba van még élet?:D nem aréna? ott volt sötétkék NB meg az én fekete NBFL em:D
Helló! Kecskeméten szoktam látni egy fehér NC 20th Anniversary-t MX*-**5 rendszámmal, itt vagy köztünk? Amúgy vannak itt kecskeméti klubtagok?
nem kecskemét,de a közelben,Pilis
Helló! Kecskeméten szoktam látni egy fehér NC 20th Anniversary-t MX*-**5 rendszámmal, itt vagy köztünk? Amúgy vannak itt kecskeméti klubtagok?
hali.ma(azaz Péntek)este,lurdy mély garázs sötét kék NB-NBFL valaki? rám köszöntél,és kiváncsi vagyok hogy esetleg mazda talia jöttél e,mert akkor legközelebb összefuthatnánk ott
Bocsi! Nem láttam már. Majd legközelebb összefutunk.
Talán tegnap a körúton az oktogonnál... Én gyalog voltam, Te pedig a nyugati felé..
Nem én voltam, de nemsokára megyek haza. Ha még úton vagy, akkor összefuthatunk
Ma Nyíregyházán 23 után a Móricz Zsigmond utcában a híd után állt meg egy kék NC. Innen Valaki?