creep
Velünk: 4012 napja
Fehér NA, M-es rendszám,Dobogókő felől jövet, integetés szürke NB-nek, minden stimmel, smiley.
Fehér NA, M-es rendszám,Dobogókő felől jövet, integetés szürke NB-nek, minden stimmel, smiley.
Fehér NA, M-es rendszám,Dobogókő felől jövet, integetés szürke NB-nek, minden stimmel
Ma Dobogókő felé menet egy fehér NA-val találkoztam, intett is, M-es rendszám, visszaérve pestre a Clarck Ádám tértől egy ezüst NB, keménytetővel, ültetve, ledes hátsó lámpa HRS-xxx rendszám... -> szerk: andriskeri volt az, ahogy a képeket nézegetem...
24-én a délelőtti napsütésben a rakparton egy szürke, nyitott NC intett, meg egy sötét NBFL nem intett..
Valaki netán innen?
Ma megjártam Bp - Szentendre - Dobogókő - Esztergom - Visegrád - PSzentlászló - Szentendre - Bp. útvonalat, és alig láttam cartársakat, pedig nagyon szép napos, nyitott tetős idő volt (erős fűtés rulz)
Ma Dobogókő felé menet egy fehér NA-val találkoztam, intett is, M-es rendszám, visszaérve pestre a Clarck Ádám tértől egy ezüst NB, keménytetővel, ültetve, ledes hátsó lámpa HSX-xxx rendszám...
24-én a délelőtti napsütésben a rakparton egy szürke, nyitott NC intett, meg egy sötét NBFL nem intett..
Valaki netán innen?
Ma megjártam Bp - Szentendre - Dobogókő - Esztergom - Visegrád - PSzentlászló - Szentendre - Bp. útvonalat, és alig láttam cartársakat, pedig nagyon szép napos, nyitott tetős idő volt (erős fűtés rulz)
Széltében hosszában bejártam a várost ebben a szép időben...és sehol egy Mx...Embörök alszanak?
Neeeem ám, csak rossz helyen voltál. Én ma kettő nb-vel is találkoztam: egy szürkével Diosdon Törökbálint felé és egy kék nb vel vonatoztunk Hűvösvölgy-felé. Mindenki integetett.
1 motor = min. 90 ló
1/2 motor = 45 ló
...hát hol itt a problema??
Mennek én is, hidd el, de az ország peremén vagyok, a kocsiban meg csak egy fél motor van jelenleg
Széltében hosszában bejártam a várost ebben a szép időben...és sehol egy Mx...Embörök alszanak?
Talán tegnap a körúton az oktogonnál... Én gyalog voltam, Te pedig a nyugati felé..
Talán tegnap a körúton az oktogonnál... Én gyalog voltam, Te pedig a nyugati felé..
Persze, mert 100-as (tanyasi) tejet kapott! Mondjuk nincs panasz, most mondjuk olcsóbb, mint tavaly ilyenkor az aludttej volt. Csak el ne fogyjanak a tehenek
Ja, én voltam.
Meg is simogattad, azóta sokkal lágyabban dorombol benne a macska
Piros NA a Nagykörúton "Supercharged" matricával a fenekén, innen valaki. Biztos volt ben két cementeszsák a csomagartóban mert nagyon lent volt a feneke.
Szigethalmon az üzletsor előtt szoktam látni egy piros NA-t. Magára ismer valaki?
sziasztok!klubbtag akivel ma este találkoztam cegléden a körforgónál?össze köszöntünk.Kék alap fehér csíkok,lehajtott tetővel(meghozta nekünk is a kedvünket hozzá )talán NA-volt,de a sötét miatt nem nagyon láttam
igen, én voltam!
fordultam is gyorsan utánad, de ugye kisautó nagyparkolóban, így nem találtalak...
csabihal, veled kerültük egymást Veszprémben tegnap?