PublicEnemy
Velünk: 3749 napja
Én is láttam valamelyik reggel a Bocskai úton egy sárga NB-t. Mentem mellette, integettem, de semmi reakció! Először azt hittem te vagy az Csobal, ritkán látok sárga mx5-öt.
Én is láttam valamelyik reggel a Bocskai úton egy sárga NB-t. Mentem mellette, integettem, de semmi reakció! Először azt hittem te vagy az Csobal, ritkán látok sárga mx5-öt.
Pedig nagy esély nincs pont egy olyan sárga olyan rendszámos NB-re az országban, vag mégis ?
Csoky HSE- ez a zotó meg HWB-...
Pedig nagy esély nincs pont egy olyan sárga olyan rendszámos NB-re az országban, vag mégis ?
Csokit megismerném!
Emberünk szemüveges, aki mindig lóg a telefonon vezetés közben. Ejnye.
Ha magára ismer akkor welcome
Csokit megismerném!
Egy szemüveges srác, aki mindig lóg a telefonon vezetés közben. Ejnye.
Ha magára ismer akkor welcome ;)
HSE ? Az Csoki-é lenne
Lehajtottam tegnap a Halász utcánál pont egy srága NB mögé. HW... valami rendszám.
De semmi reakció a vad integetésre.
Ma reggel meg a Műegyetemnél (valójában igazi ám ...pszt...) jött szembe a lehajtón.
Gondolom nem vagy tag. Avagy tag vagy?
(hárman vagyunk az NB sárgák eddig ha jól tudom, és még ismerek egy sárgát budán akinek nem ez a rendszáma és nem tag...)
Lehajtottam tegnap a Halász utcánál pont egy srága NB mögé. HW... valami.
De semmi reakció a vad integetésre.
Ma reggel meg a Műegyetemnél (valójában igazi ám ...pszt...) jött szembe a lehajtón.
Gondolom nem vagy tag. Avagy tag vagy?
(hárman vagyunk az NB sárgák eddig ha jól tudom, és még ismerek egy sárgát budán akinek nem ez a rendszáma és nem tag...)
Hétfőn 11 órakor, Egerben, a Tesco előtti úton láttam egy piros NA-t. Innen esetleg valaki?
Utána összefutottam egy NC tulajjal is, de amikor beszélgetni szerettem volna vele, elég tuskó stílusban lepattintott. Legalább nem fórumtag, mert ennyire válaszolt, aztán cigivel bepattant az autóba és elhajtott...
sziasztok.Ma jövet Pest felől,cegléd irányába 2 MX5-el találkoztam.Egy kék színű NB-vel Vescsésen,A másik meg Üllőn ezüst NBFL-el.Én voltam a lehajtott tetős integetős manus :D esetleg innen valaki?
Ma láttam MMX-005, ezüst NB-t. Innen valaki?
Barac-nak van hasonló rendszámmal, de az NBFL
Nincs gond a besorolassal.. ) Tuti eszrevettek! Mostanaban mindig mindenhol valaki eszrevesz..! . Meg nyarin a 17 es Koseiken! Lusta vagyok feltekerni igy huzom az idot ,de jovo heten mar telire valtok!
Bird...be tudtál sorolni a városmajor útcába,látta a melleted álló hogy ott vagy? jó alacsony a verdád...fekete lett a felnid,vagy ez a téli garnitúra?
MyAir, Láttam ma is voltál ebédelni az oktogonon... :D
Amikor mentél el, ott álltunk az autód mellett... Inkább nem szólítottalak meg, jó volt végignézni természetes közegében egy másik mazdást, aki hasonlóan elvetemült, mint én, és nyitott tetővel mászkál télen. Egyébként a szélfogó hálót hol vetted? Az enyém fáradt már..
Szevasztok!
Már megint láttam a zöld NBFL-t Oroszlányban a BorgWarner-nél. Múltkor csak a vendég parkolóban állt, de ma már köztünk. Felvettek? talán IPY-505 volt a rendszám
Éppen jöttünk vissza egy kis erdei sétából, a gépsárkány fent állt a nagy parkolóba, Ti egy picit lejjebb fordultatok meg lejtmenetbe.
Mást mi se láttunk, pedig az idő még hibátlan volt.
Köszi előre is, szívesen látnám a fotót. Merre voltatok? Pont mondtam a páromnak, hogy sehol egy kolléga, egyedül gurulunk.