airsmile
Velünk: 3623 napja
Az lesz az,14:00 óra körül. Szerintem párom készített egy sztárfotót is rólatok, ha meg van, este átdobom mailbe.
Ha még vártál volna öt percet, legurulhattunk volna együtt is.
Az lesz az,14:00 óra körül. Szerintem párom készített egy sztárfotót is rólatok, ha meg van, este átdobom mailbe.
Ha még vártál volna öt percet, legurulhattunk volna együtt is.
Azok mi voltunk szerintem, délután jártunk arra, megmozgattuk kicsit a gyereket.
Fekete NC nyitott tetővel tegnap Dobogókőn?
Nem gond, de most épp pihen :D A Beszélgessünk topicban leírtam, hogy miért.
Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit!
Most regisztráltam az oldalra. Még nincs MX-5-ösöm, de gondolkozok a vásárlásában, ezért dönötöttem úgy, hogy beregisztrálok ide.
Teszla: Én is Nyíregyházán vagyok, ha egyszer kijön a lépés szívesen megnézném a te kocsidat, ha neked nem probléma.
Igazából jobb lett volna Nyíregyházán, de dobj egy mailt és megbeszéljük. teszla@gmail.com
Most jön a vénasszonyok nyara 2.0, gondolom szoktál még kocsikázni. Egyszer erre is elkocsikázhatnál.
Mit szólsz?
Szia Zsolt! Én nyíregyházi vagyok, nyár óta egy NB tulaja. Ha gondolod valamikor összefuthatunk és megmutatom az autót.
Kék NC coupe XIV. Gyarmat utcában ma?
Sziasztok.
Áprilisba elvileg veszek egy NBFL-t, de még nem fogtam ilyet kocsit csak szemezgettem 1-2-vel.
Szeretném, olyan bátor versenyzők jelentkézést várni, akik Tiszaújváros környékén rendelkeznek ilyen gépjárművel és meg is mutatnám nekem (természetesn nem válogatok a tipusok között).
Előre is köszönöm.
Zsolt
Sziasztok.
Áprilisba elvileg veszek egy NBFL-t, de még nem fogtam ilyet kocsit csak szemezgettem 1-2-vel.
Szeretném, olyan bátor versenyzők jelentkézést várni, akik Tiszaújváros környékén rendelkeznek ilyen gépjárművel.
Előre is köszönöm.
Zsolt
Ezüst amerikai NA svéd RJR 872 rendszámmal ma negyed ötkör a balatoni úton?
Bird kolléga, Repkedünk - repkedünk?
Helló,
Megint veled találkoztam most a déli mellett 23:15 korul?
Délután vitorláztál?
Esta a délinél én voltam,láttalak!
Na meg a reptérnél is. be kellett járatni a szárnyaimat.
Az az enyem volt
Bird kolléga, Repkedünk - repkedünk?
Helló,
Megint veled találkoztam most a déli mellett 23:15 korul?
Délután vitorláztál?