Poti
Velünk: 3846 napja
Jelen!
Heti 1-2 alkalommal megyek oda, de csak tegnap láttalak először.
Jelen!
Heti 1-2 alkalommal megyek oda, de csak tegnap láttalak először.
Jelen!
Kaposváron sárga Nb a videoton előtt ?
Innen koccant valaki egy ezüst keménytetős NBvel a Béke úton 11:20körül?
Hunya ma 5 után a József Attila úton. Félig off kis sárgával mentem szembe...
Integettem!
Baltással, mint kiderült, egy emeleten dolgozom ott...
Az első én voltam a Tangával Barátnőm ott dolgozik, általában ebédidőben elgurulok hozzá, szóval gyakran előfordulok arrafelé. Múlt héten valamelyik nap Baltás fekete NC-je is ott állt, szóval nagy arrafelé a miatasűrűség
Tanga
Tegnap MX5-ök tömkelege állt az irodaház előtt (Bp. 6.ker, Aradi utca). Délelőtt egy piros NB fekete, 16"-os SSR felnikkel, délután egy piros NA szakadt plexivel, ültetve, gyári daisy-vel, este meg egy sötét NB króm stylebarral, gyári felnivel. Innen valakik?
Tegnap MX5-ök tömkelege állt az irodaház előtt (Bp. 6.ker, Aradi utca). Délelőtt egy piros NB fekete, 16"-os SSR felnikkel, délután egy piros NA szakadt plexivel, este meg egy sötét NB króm stylebarral, gyári felnivel. Innen valakik? :)
Ma délután Szegeden a Tisza palota elött parkolt egy piros NA Valaki innen ? (MBX-***)
Ma 10 ó környékén 1-es úton Bicske előtt iker tesóval össze intettünk( ugyan ilyen gyönyörű színű NB mint a miénk)
Ők tovább Győr irányába mi balra Bicskének. LJR innen valaki?
Látom már! Pistigábor2-ék voltak.
Azoknak a jelentkezési várom akik bicske, visegrad, esztergom, Dobogókő és csesznek környékén csodálkozva neztek, hogy miért köszön nekik egy fekete motorról valaki
Nekünk legalább 5 motoros köszönt,...mind TE voltál?
Azoknak a jelentkezési várom akik bicske, visegrad, esztergom, Dobogókő és csesznek környékén csodálkozva neztek, hogy miért köszön nekik egy fekete motorról valaki
Bird: az Arpad hidi dobbanton nem szoktal koppanni ?