lui001
Velünk: 4317 napja
Ma 10 ó környékén 1-es úton Bicske előtt iker tesóval össze intettünk( ugyan ilyen gyönyörű színű NB mint a miénk)
Ők tovább Győr irányába mi balra Bicskének. LJR innen valaki?
Ma 10 ó környékén 1-es úton Bicske előtt iker tesóval össze intettünk( ugyan ilyen gyönyörű színű NB mint a miénk)
Ők tovább Győr irányába mi balra Bicskének. LJR innen valaki?
Akkor nagyjából, igen! Atomin: azon az úton még egy piros NA-t láttam, mást nem, pedig a Tiéd elég könnyen felismerhető Én marha meg pont nem olvastam azt a topikot, pedig akkor épp rettentően unatkoztam :D
4-5 óra körül. Szerintem én voltam :-), de nem nagyon ismerhetsz még ;-)
Voltunk ma páran arra felé
Láttam pár miatát ma, de egy nagyon ismerős volt, dobogókő felé ( ha jól emlékszem). Én mentem dobogókő felé, ő jött, intettünk, asszem' olajzöld NB.
Innen?
Alighanem én voltam...
Ma győrben Kétszer is találkoztunk zöld NB .
Zöld NB tegnap és tegnap előtt Oroszlányban LYA rendszámmal egyre több gépet látok kis városunkban:D
Múlt héten egy idős hölgy Tatabányán egy piros NA-ban LUC... rendszámmal. És ma valaki zöld keménytetős NBFL-ből rámintett Dózsakert felé.
Most fél órával ezelőtt, az ócsai út 5 -nél lévő Gólya étterem előtt, sötétkék/zöld/ fekete NB(FL)?
LOA-xxx NB, Frankel Leo utca? Most parkoltam be mögé.
piros NA Egerben, dudalva uldozott egy szinten dudalo viragos BMWt? (eskuvo )
Tegnap 6 körül az Andrássy úton egy vinyl tetős NB-vel intettünk össze egymás mellett, aztán onnan jobbra kanyarodva pár száz méterrel később a Dózsa György úton egy keménytetős NB-vel.
Innen valaki?
Na akkor most nem azt kérdezem meg,hogy kit láttam,hanem azt,hogy ki látott,mert ez így talán érdekesebb meg mert kevés alkalmam van az autót használni,mert még nem állt össze szegény. Piros NA eléggé lyukas kipufogóval,na ki látott?
Hát talán érdemes lenne szűkíteni a kört, hogy merre.
VI. kerület Nagymező koradélután,meg talán VII,XIII-ik kerület