Narancs
Velünk: 4453 napja
Nem is tudtam, hogy a Budapest Bank-nál elfogadott cégaautó az MX5 !! Danny
hehe :D
Na akkor most nem azt kérdezem meg,hogy kit láttam,hanem azt,hogy ki látott,mert ez így talán érdekesebb meg mert kevés alkalmam van az autót használni,mert még nem állt össze szegény. Piros NA eléggé lyukas kipufogóval,na ki látott?
Hát talán érdemes lenne szűkíteni a kört, hogy merre.
Na akkor most nem azt kérdezem meg,hogy kit láttam,hanem azt,hogy ki látott,mert ez így talán érdekesebb meg mert kevés alkalmam van az autót használni,mert még nem állt össze szegény. Piros NA eléggé lyukas kipufogóval,na ki látott?
@ Teszla & uno1
Küldem az infót mailben!
vasárnap délután, 17ó, Fertőszentmiklós, lámpás kereszteződés, piros NC
ill
18ó Móvár, piros NA, sofőr csinos fekete hölgy
innen valakik?
Szia!
Ha a kérdés hozzám irányult, akkor dobok egy privát mailt mert én a szervizesemmel csináltattam, mert róla tudom, hogy nem csinál tróger munkát...
Jelen! Tegnap hoztam el a kocsit Pestről az üreg- és alvázvédelemről...
Nekem is jöhet info, hogy hol és mennyiért csinálták, ha nem gond. Köszi!
Szia!
Ha a kérdés hozzám irányult, akkor dobok egy privát mailt mert én a szervizesemmel csináltattam, mert róla tudom, hogy nem csinál tróger munkát...
Hehe, akkor csak nem volt alaptalan
Tudtam hogy valami......
Megkérdezhetem csendben, hogy mennyiért csinálták? Én is szeretném megcsináltatni még idén.
Atomin gyanúsan nézett rám, ahogy a frissen leparkolt kocsija mellett álltam az Oktogon irodaház elott, 3 perce, de nem ismert fel. Az utca túloldalán meg egy ezüst nb. Az enyém meg két sarokra.
Jelen! Tegnap hoztam el a kocsit Pestről az üreg- és alvázvédelemről...
Jelen... Tegnap hoztam el a kocsit Pestről üreg- és alvázvédelemről!
A 7. Kerület bulinegyedében mindig ugyanitt all (a minisztériumnál) egy sötét nc, meg egy (azt hiszem) olajzold nb. Tegnap este pedig egy szép kék NBFL-t láttam a dohány-Osváth sarkon. Par napja egy ültetett nb-vel talalkoztam a Dózsa György úton. Meg a fashion streetnél egy szinten sötét nb parkolt, szőke srác vezette.. Valaki innen? :D