Bird
Velünk: 6785 napja
Ááá már nem tudod elolvasni a DOT számot sem a hátso gumikon.. )
NEVEGYETEK SPEERT.. ))) Eszi a gumit.. )))
Egyébként feltünően sok mx-5 járkál a városban...
Ááá már nem tudod elolvasni a DOT számot sem a hátso gumikon.. )
NEVEGYETEK SPEERT.. ))) Eszi a gumit.. )))
Egyébként feltünően sok mx-5 járkál a városban...
Elképzelhető, mi tötbb, nyilván :D Csak elsuhantál, én vártam a zebra zöldjét ebédbe menet, jobban kopogott a szemem annál, mintsem leolvassam a dot számot is :D
Azt hiszem én leszek az!
De 17" Tuti slankít a sötét szín!
Bird, akkor te vagy a dupllakipuffos, 16-os kerekes, LWP-*** ? Én az Oktogonnál láttam ma, nyugati felé.
Elnézést ,ha ráijesztettem ma egy piros NA tulajára , a Váci útra kikanyarodva..
Az a kedvenc kereszteződésem..
Tegnap Siófok OBI parkoló NB ? Ma veszprém házgyári út , zöld NB ( MIA-*** ) ?
ma Balatonfüredtől egy jó darabig mentünk egymás mögött egy NB-vel, innen valaki?
Hsl544 azt hiszem, rómain a fellininél, nagyjából most.. Miata.hu matricával. + szentredei úton nb, intett is, de rendszámot nem láttam.
KKY-5** rszm NC, fekete, ültetve, sztem 17-es kerekekkel, sárga mazda matrinya az orrán, már legalább egy órája itt parkol az irodaház előtt az aradi utcában, 6. kerület. Innen valaki?
Most pedig mle-xxx piros na króm csomagtartóval, Bp, Teréz körút..Ma Pécs-Nagykozár fehér NA?
holnap megyek balatonfuredre vissza a visszatero jo ido miatt, de ha legkozelebb gyorben jarok szolok (nagyreszt pesten vagyok a munka miatt)
manson az lehet h téged láttalak Győrben tegnap este 20:00 körül az Öcsi fagyizónál, a LIDL mellett?
Ugyan ilyen NA volt, ezüst kemény tetővel. EV-t láttam a rendszámon, már kezdett sötétedni.
Igen én voltam csak nem te is győri vagy? Szabadhegy city szintén?:D
Nem győri, de onnan egy köpésnyire! (Hédervár) Nem is tudtam h győri vagy!! Mé nem jöttél velünk Szlovákia ringre?? + Mikor futunk össze?
manson az lehet h téged láttalak Győrben tegnap este 20:00 körül az Öcsi fagyizónál, a LIDL mellett?
Ugyan ilyen NA volt, ezüst kemény tetővel. EV-t láttam a rendszámon, már kezdett sötétedni.
Igen én voltam csak nem te is győri vagy? Szabadhegy city szintén?:D
...az ezüst meg én...