grizzly
Velünk: 3845 napja
mjv- kek nbfl ugyanitt ugyanekkor.. meg egy nemet rendszamu nc is volt itt, kesz miatanirvana..
mjv- kek nbfl ugyanitt ugyanekkor.. meg egy nemet rendszamu nc is volt itt, kesz miatanirvana..
ezust nbfl 1830kor soroksari ut, ITB-nnn?
Érdekes, én minden nap ide(Veszprém) járok dolgozni de szinte egy mx5-tel sem találkoztam eddig.
Át a városon, vagy csak körgyűrű-Conti? Nem mindegy Hol dolgozol amúgy?
Az első verzió telitalálat!
Látod ez sem elég ebben a 60ezres kis városban Poti is itt tekereg állandóan, mégis csak akkor találkozunk ha megbeszéljük. Én rendszeresen tekergek, de egy fehér és egy fekete NC-n kívül eddig egy piros NA-t láttam most hétvégén. Kevesen vagyunk no. Ezt a tekintetekből is látom, úgy megnéznek az utcán, mintha még sosem láttak volna roadstert
Na ma is láttam a zöld NB-t , ma már integetett is a kishölgy
Érdekes, én minden nap ide(Veszprém) járok dolgozni de szinte egy mx5-tel sem találkoztam eddig.
Látod ez sem elég ebben a 60ezres kis városban Poti is itt tekereg állandóan, mégis csak akkor találkozunk ha megbeszéljük. Én rendszeresen tekergek, de egy fehér és egy fekete NC-n kívül eddig egy piros NA-t láttam most hétvégén. Kevesen vagyunk no. Ezt a tekintetekből is látom, úgy megnéznek az utcán, mintha még sosem láttak volna roadstert
Na varj, pontositok, 2 NBFL is van, de GE es nem BB es mivel mi(GE) csak berlunk ket emeletet az irodahazban, ezert a melygarazsba csak az 1-2 halhatatlanunk juthat be... ott meg meg nem tartunk, ugyhogy mi az epulet kornyeken parkolunk
Sziasztok, ma reggel 9:30 körül Dunyov utca ezüst NB(FL) ? Szembe jött, villantottam, csak rögtön kanyarodtam le a mélygarázsba egy szürke NC-vel, MUX-....
Fekete hardtop NC KVV-XXX az ujpesti Vaci 193 (BB HQ) alatt levo P+R-ben? Van par MX5 tulaj az epuletben, legkozelebb ugorj be egy kavera
De "sokan" lettünk hirtelen ebben a koszos kis városban
Ma 6-7 óra között Veszprémben sötét zöld NB(fl) ?