Crash
Velünk: 6098 napja
Ő az. Sikerült rábeszélnem a klubhoz való csatlakozásra. Ha minden igaz Novákfalván már velünk lesz.
Ő az. Sikerült rábeszélnem a klubhoz való csatlakozásra. Ha minden igaz Novákfalván már velünk lesz.
Sziasztok!
Azthiszem én lehettem a fekete NB(FL) a sóstói strand előtt. Itt nyaralok most egy ideig Széplakon(Siófokon)... Szoktam mászkálni itt a környéken amikor rám jön a vezethetnék. De most éppen zuhog az eső.
Ha valaki errefele járkálna és van kedve autókázni az szóljon!!!(yourflashweb@gmail.com) Tervezek egy csodás szerpentinekkel teli várrom megnézéses túrát. (de ezt jobb idő esetén) Zirc felé venném az útvonalamat....
ez a jogász ember, nem véletlenül a II ker Eszter utcában lakik ?
elég sűrűn találkozok vele, mivel a munkám miatt, mindig annál a háznál parkolok nagyjából , ahonnan ki szokott jönni. sztem ő is szokta látni az én piros NC-met.
meg mintha ugyanazt az autót, fekete NC, láttam volna hölgy sofőrrel is
----
Vic from Budai & Vic http://www.myspace.com/budaivic
Ego Traxx Records - I Love Deep Records http://www.egotraxx.com
Üdv néked. Akkor már legalább négyen vagyunk az irodaparkban. A jogászunknak egy fekete NC-je van. Ők a Montevideó 2/c-ben vannak. Amikor kipróbáltam az autóját, akkor dőlt el bennem, hogy nekem is kell. Ő még nem tag, de rajta vagyok az ügyön.
Én meg itt állok a Montevido 10. utolsó parkolóhelyén
IGF ... zöld NB a Montevideo u 5. mélygarázs -2 szint. Jobb elöl gyerekülés. Harminc méterre parkolunk egymástól minden nap. Közülünk valaki?
tegnap a skodával misszióztunk (árpád fejedelem útja, 6 körül) , feltűnt mögöttem egy kék NB csukott tetővel. Gondolokodtam, hogy kiintegetek majd inkább megelőztettem magam. Egy fekete hajú hölgy soför volt..innen valaki?
Én jobbosban tegnap egy rendőrautót tiszteltem meg egy drifttel, hát, eléggé röhögtek...
Hello! Pont egy fél órája véletlenül majdnem beledrifteltem egy ezüst NC-be a Fehérvári - Bocskai sarkon. Ezúton szeretnék elnézést kérni ha innen valaki! (ha nem akkor is)
Bocs-bocs-bocs!!!
PG.
ma reggel kőbányán a fogadó u. 3. -ban az udvarban állt egy sötétkék??? nbfl, JPRxxx rendszámmal. Én elég gyakran vagyok ott, mivel ez a cégünk telephelye...
Innen valaki? Eléggé meglepődtem...
1: Örs Vezér terén tegnap du fekete NB egy lány pilótával?
2: ma du. Kerepesi úton kifelé kék NB (anniversary??) Dózsa Gy.útra rákanyar. (előtte buszsávban mellettem elhúz...) szintén lány pilóta. (Klemi esetleg??)
Jaaaaaaaa...! Akkor azért volt fura... A pólóm tényleg király, rendeljetek ti is Gramtól, megéri, jól néz ki meg minden!!!! Ez itt a reklám helye... (xxx)
Az a randa fehér a cégautó Te "lökött" egyébként meg klassz a pólód!!
A kék NB én voltam, de mindig lehet ott látni egy szürke NB-t, valamint egy piros NA-t, mert ők ott laknak.
Úgy látszik, hogy én egy miatát nem látok egy nap... Ma kábé délután egy órakor egy ezüstmetál NB a Bajcsy-n a Bazilika előtt egy szőke lánnyal, aki visszaintegetett, aztán délután négykor az Budai Vár Attila út felőli oldalán parkolt egy kék NB, majd Gram autóját is egészen közelről szemügyre vehettem. A plusz egy cevlart volt, aki átfényeztethette a verdáját, mert így fehérben nagyon nem látszott mx5-nek...