pietro
Velünk: 4446 napja
Ma láttam MMX-005, ezüst NB-t. Innen valaki?
Ma láttam MMX-005, ezüst NB-t. Innen valaki?
Bird, már elnézést, hogy így ismeretlenül, de veszélyes tud lenni a Zsombolyai/Kökörcsin sarkon ilyen kilógó fenékkel állni.
Éppen csak egy pilanat volt.
De azért igyekszem nem ilyen veszélyeknek kitenni.. )
Jelen! Sokat mondjuk nem láttam ki tőle, dehát ez van. Ilyenkor mindig a karácsonyi fenyőfa szállító miata-s kollégára gondolok és megnyugszom, hogy nem egyedül vagyok őrült.
piros NA, GGY-, 10:35 nyugati, aki papirt szallitott?
Bird, már elnézést, hogy így ismeretlenül, de veszélyes tud lenni a Zsombolyai/Kökörcsin sarkon ilyen kilógó fenékkel állni.
Ma koradélután egy piros nbfl a budai rakparton? illetve most estefele egy HRK-??? zöld enbé' jött mögöttem a Tétényi-n. Innen volt valaki?
A zöldet felvállalom .
Ki járt ma a Vörösvári fele sötét talán kék FL?
Ma koradélután egy piros nbfl a budai rakparton? illetve most estefele egy HRK-??? zöld enbé' jött mögöttem a Tétényi-n. Innen volt valaki?
Es tegnap a Margit hid pesti hidfoje alatt ki volt az a kedves holgyvezetzo, aki egy szep aranysarga-narancs-nemtudomhivatalosanmianeve szinu NB-vel elhuzuott mellettem, mikozben az autot tamasztottam a parkoloban?
Volt utasa is.
Fekete NC M-es rendszámmal tegnap a kopaszi gát körényékén?
Ma Zalaegerszeg belvárosában grafitszürke NB 5 óra körül.
Valóban nem régi.
@Dávid (ha olvasod): Rég jártál erre! Hogy áll a vas?
Szegediekről tud valaki ? (rajtam kivül) Láttam NB ből, grafitot, jégezüsöt, NC-ből pirosat itt. Nekem NBFL van piros (rendszámokat nem írok)
Igen,
Köszi Nem is láttam még ezt az autót a városban ! A rendszám alapján nem régi vétel
Szegediekről tud valaki ? (rajtam kivül) Láttam NB ből, grafitot, jégezüsöt, NC-ből pirosat itt. Nekem NBFL van piros (rendszámokat nem írok)
Igen,
Ma délután a Böszörményi út és Kiss János altábornagy utca sarkán egy hajléktalannak tűnő alak kinek akart adni pacsit?