rocksteady
Velünk: 4188 napja
Szegediekről tud valaki ? (rajtam kivül) Láttam NB ből, grafitot, jégezüsöt, NC-ből pirosat itt. Nekem NBFL van piros (rendszámokat nem írok)
Szegediekről tud valaki ? (rajtam kivül) Láttam NB ből, grafitot, jégezüsöt, NC-ből pirosat itt. Nekem NBFL van piros (rendszámokat nem írok)
Dél-fél egy körül Veszprém SPAR parkoló LOF244... gabory35
pár percig ott álltam tőled 2 autónyira...
Gyönyörűek az üléseid!!!
Office Garden irodaház -1 szintjén egy zöld NB és a felszini parkolóban fekete fóliázott NC piros tükrökkel. Illetve valaki sűrűn jár a Magic Burgerbe.
hétfő reggel Dózsa György-Váci út sarok NB, integettünk is, ma pedig egy sárga NA kifelé az M3-ason, csak ma egy csúnya Peugeot-val voltam
Piros NC Budakeszi út kb. 20 perce?
hétfő reggel Dózsa György-Váci út sarok NB, integettünk is, ma pedig egy sárga NA kifelé az M3-ason, csak ma egy csúnya Peugeot-val voltam
Ma délután 16:20 körül Hédervár és Ásványráró között találkoztam egy zöld színű ha jól láttam NB-vel. A sofőr egy szőke hajú hölgy volt. Szimpatikus volt, mert tele szájjal vigyorgott és már messziről integettünk egymásnak.
Ismerős esetleg?
Nem a budakeszi utas:D
Az bizony én voltam
Tartalékautóval?
Az bizony én voltam
Tegnap 6 körül a Bajcsyn a megadugóban megint láttam egy testvér magic-et, H-s rendszámmal, de a sofőr nagyon koncentrált előrefele.
Én voltam én voltam.. nyomtam is egy Likeot csak lehet nem láttátok..
Ma délután a Pasareti tér - Kapy u. között esetleg Bird?
Fekete NC Budakeszi főúton lefelé? Itt ültem a Spájzban
Csütörtök este 7h Tatabánya, 1. főút, ezüst NB...?