Poti
Velünk: 3987 napja
Fél 12 körül Veszprém és Almádi közt ezüst nb csukott tetővel, Majd egy fél óra múlva az Ádám Iván utcában szürke nc és végül a Mercedes kereskedésnél egy angol rendszámos zöld nb bézs tetővel.
Fél 12 körül Veszprém és Almádi közt ezüst nb csukott tetővel, Majd egy fél óra múlva az Ádám Iván utcában szürke nc és végül a Mercedes kereskedésnél egy angol rendszámos zöld nb bézs tetővel.
Nb v. Nbfl bordó Lof244 Veszprém piac. Most.
szerda este 20ó körül Xperience5 kollega kényelmesen gurult befelé Sopron belvárosába
én meg csukott tetővel száguldottam Győr felé, hogy utasom egy diploma-védés után elérje a vonatját
Azért remélem egy integetésem még átért hozzád!
Átért
Még a csukott tetőn is volt időm megbotránkozni
csukott tető - utas igénye előtérben, mert 196cm és a feje mindig kilógott a menetszélbe...
bezzeg éjszaka Győr-Móvár táv már top down volt, és még sem kellett
Én csak 4 órakor rajzlolgattam a Biatorbágyi körforglamakban.. )
Azért már az Oszakos fotókat is rajzolgatthatnád!
Black Sushi
szerda este 20ó körül Xperience5 kollega kényelmesen gurult befelé Sopron belvárosába
én meg csukott tetővel száguldottam Győr felé, hogy utasom egy diploma-védés után elérje a vonatját
Átért
Még a csukott tetőn is volt időm megbotránkozni
NA 1993
Én csak 4 órakor rajzlolgattam a Biatorbágyi körforglamakban.. )
Ma este 7-kor Biatorbágyon 1 perc alatt 2 db. NB-vel találkoztam! Egy ezüst és egy szép kék! A kék lehet, hogy Kopi volt?
Black Sushi
Én sem tudom, ki volt az ezüst NC, leukoplaszttal visszaragasztott bal tükörrel és kiégett jobb első fényszóróval, de kedvesen beengedett maga elé
Ki az a rendes ember, aki az Eszterházban (Bp. VII. ker) a -3 emeleten tárolja a piros NA-t? (MLE) Majdnem szomszédok vagyunk! A korábbi Porsche Cayman cseréjét értem és megértem!
Reggelente szoktunk inteni egymásnak a Keresztúri úton egy szürke NB-vel. Innen valaki?
Kolossy térnél most 9:50kor KDW-nnn ezüst NA? Itt a zöld NB, aki úgy meglepődött ezen, hogy átment egy határeset-sárgán, majd egyszer lefulladt, és a zöldet se vette észre.... (mondjuk lehet a tegnap este is rásegített, de legalább integettem! :D )
Ki az a barátságos arany NB akivel reggelente integetünk egymásnak a budai alsón? Én vagyok a sárga NB
Tegnap, teljesen véletlenül, a Városmajor utcában egy komplett bemutatót hoztunk össze az MX-5 generációiból: Csaba ment elöl az NB-vel, utána egy általam nem ismert NC (ezúton is üdv!), és végül én. Konvojban, pedig 3 különböző útvonalról keveredtünk egymás mögé. Ez így volt megírva!
Én tegnap 3 óra körül láttam egy fekete NC-t nyitott tetővel Tatán, a laktanya környékén. Villantottam is egy kék Hondából. Innen valaki esetleg?
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt