7.ker nagy diófa utca 2óra alatt 3nc. Egy szürke egy fehér és egy fekete.a negyedik az enyém ami szintén ebben az utcáncvan.
Az a két kocsi régóta ott álldogál reggelente és délután is. Már hónapok óta én is látom azokat. Nem sokat mozognak.
Az a két kocsi régóta ott álldogál reggelente és délután is. Már hónapok óta én is látom azokat. Nem sokat mozognak.
Én is látok mostanság egy ezüst NA-t a Bocskai és (szinte) a Fehérvári út kerezteződésében középen a parkolóban. LMV rendszámmal. Innen valakié?
Szinte minden nap látok egy piros NB-t is a Nagyszőlősi úton, szintén középen, a buszgarázzsal szemben, ha jól emlékszem MN-el kezdődik a rendszám..
Csodálkoztam is!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Azért legutóbb kalimpáltunk majd ki estünk
Sajnos nem. Ha autóval vagyok, egy MX-5össel sem találkozok, ha nélküle, akkor meg napi többel is
Ismerős... Szoktam is bosszankodni rendesen miatta...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Sajnos nem. Ha autóval vagyok, egy MX-5össel sem találkozok, ha nélküle, akkor meg napi többel is
Jenci, még mindig gyönyörű a kis szürke MX-5-ös A WestEnd-nél láttalak 17:45 körül. Apropó, innen szokott valaki esténként a Váci úton, a WestEnd mellett állni egy szürke NC-vel? Sokszor látom.
Igen, pont akkor fordultam ott a felüljáró után, mert valamit bent hagytam az irodában.
Utána láttam is egy kék NB-t (hölgyvezető, sokadik, mostanában csak velük találkozom) a Bajcsyn kifele száguldani. Téged viszont nem láttalak, nem autóval voltál?
Jenci, még mindig gyönyörű a kis szürke MX-5-ös A WestEnd-nél láttalak 17:45 körül. Apropó, innen szokott valaki esténként a Váci úton, a WestEnd mellett állni egy szürke NC-vel? Sokszor látom.
Ma este láttam egy ezüst színű NA-t LMB rendszámmal a K hídnál. Csak nem Marcello az új géppel? Tetszett a jó kis érces hangja a gépnek.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
én néha úgy vagyok hogy nezem, "de k¿rva jó kocsi jön itt szembe" aztan döbbenek rá hogy én is ilyenben ülök...
Újpesten a Görgey 70-nél kék nb parkol mögöttem pár méterre. Korábban nem láttam erre, innen valaki?
Hát én már rájöttem,hogy nálam mi a baj!
Mindig integetek de csak bután néznek, és rá kellett döbbennem,hogy vagy olyan alacsaonyan vagyok ,hogy nem látnak....vagy egyszerűen nem ismerik meg hogy Mazda..
Remélem ez az oka annak,hogy a vissza integetés , elmarad.. de lehet csak simán utálnak! ))
Ma hazafele elég sűrü napom volt, de nem volt senki barátkozós kedvében. De hátha mégis innen valaki(k)...
Először egy fekete NC (MNM... asszem) a Váci úton vett fel valakit, aztán egy titán szürke NB a Bajcsy legelején (hölgyvezetővel ), aztán egy szürke NC az alagútban (JWG..., hölgyvezető 2-vel ).
Mindez fél6 és 6 között.