atomin
Velünk: 4076 napja
Srácok, aki a Lechner Ödönön parkol a Vodafone előtt az gyorsan menjen ki, mert most teszik fel a büntit a szélvédőreeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
Srácok, aki a Lechner Ödönön parkol a Vodafone előtt az gyorsan menjen ki, mert most teszik fel a büntit a szélvédőreeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szombaton, Biatorbágyon, délután 4 körül, a vasútállomás közelében szembejött egy ezüst NB. Intettünk egymásnak! Innen valaki?
Nem én voltam, de a képed nagyon állat.. )) :P :P
Hála Antonionak a fotósnak! :-)
) Igen Bird-Antonio Margheriti ... )
https://www.youtube.com/watch?v=vQ_LjOvzKZ4
Meg is kerestem azokat a képeket..
Hungárián telefonnal a kezemben egészen Csepelig egy piros Na társaságában. Szerintem igy utólag egy fejbiccentésre futotta ami nem biztos hogy látszott, de éppen dorombolt egy hölgy
Szombaton, Biatorbágyon, délután 4 körül, a vasútállomás közelében szembejött egy ezüst NB. Intettünk egymásnak! Innen valaki?
Hála Antonionak a fotósnak! :-)
Black Sushi
Hungárián telefonnal a fülemen egészen Csepelig egy piros Na társaságában. Szerintem igy utólag egy fejbiccentésre futotta ami nem biztos hogy látszott, de éppen dorombolt egy hölgy
Hungárián telefonnal a kezemben egészen Csepelig egy piros Na társaságában. Szerintem igy utólag egy fejbiccentésre futotta ami nem biztos hogy látszott, de éppen dorombolt egy hölgy
Black Sushi
Most Bp.-n a Kresz Géza és a Balzac sarkán NC vészvillogóval MFT ha jól láttam. Ki volt?
Ezust NC, KEX456 Mosonmagyarovar belvaros setalo utca? Nem messze parkol a Monarchiatol...
Mafa előtt szokott állni többször is, a tulaj meg valszeg a teraszon üldögél
egyszer lehet h majd leszólítom, hogy Miata.hu-e?
Ezust NC, KEX456 Mosonmagyarovar belvaros setalo utca? Nem messze parkol a Monarchiatol...
Veszprém du.5 körül a Házgyári úton a LB-vel szemben a FLAT bútoráruháznál grafitszürke hardtop nc talán LUL rendszámmal?
LLE-671 tortfeher nc Madach i uton mellettem all egy kocsival.
Valaki magara ismer?
M7 Agárd magasságában Bp felé, mindhárom sávban egymás mellett egy zöld nb szélén piros kacsintós na, én meg egy off kocsban középen
Nem én voltam. Ma pihent a gép és a gazdája.