boogie84
Velünk: 4113 napja
Cabriosdoki te jottel mogottem a Foldes Gabor uton kb 15 perce?
Cabriosdoki te jottel mogottem a Foldes Gabor uton kb 15 perce?
Tegnap Balatonalmádiban este a szökőkútnál egy Szentendre matricás kolléga ?
Ma 10-11 ó között XVIII. ker Béke tér felé nagyon szép piros Na ültetve piros téli tetővel ICA rendsz. Innen valaki?
Ma 10-11 ó között XVIII. ker Béke tér felé nagyon szép piros Na ültetve piros téli tetővel ICA rendsz. Innen valaki?
Ok, kedden 4 után csörgetlek!
Madach i ut deaknall LLE-671 vajszinu nc?
Es egy spanyol 3236 fpc piros na?
Zalaegerszeg, Erkel F. u 18 előtt ezüst NB kis ET-s felnivel innen vki?
60m-en belül 2 Mx-5
Van egy bontott tetőm, megnézhetjük hátha jó hozzá amit keresel.
Kedden bent leszek a kocsinál a jutasi uton, ha gondolod gyere oda és majd elsírod magad h mi lesz a kocsival ha nem figyelsz oda rá időben ..
Jutási úton hol? S kb mikor? Mindenképp odaugrok , csak pontosítsuk, mettől. meddig, s hová! Köszi addigis...
Régi platán söröző,most elektromos bringás és gumis műhely. Ha arra jársz látod bent az udvarban.4 után megyek csak oda és estig leszek, de majd csörgess meg.
Kedden bent leszek a kocsinál a jutasi uton, ha gondolod gyere oda és majd elsírod magad h mi lesz a kocsival ha nem figyelsz oda rá időben ..
Jutási úton hol? S kb mikor? Mindenképp odaugrok , csak pontosítsuk, mettől. meddig, s hová! Köszi addigis...
Egykét dolog hátra van még nekem is...De hál isten,eléggé egyben van a lelkem
Ha gondolod sokmindenben tudok segíteni, már elég jól kiképeztek a többiek. meg teljesen szét szedtem és már ismerem a gyenge pontjait. Nyugodtan hívhatsz bármikor.
Sebváltó és tető rögzítő karmantyu témakör érdekelne majd idővel...
Ha gondolod sokmindenben tudok segíteni, már elég jól kiképeztek a többiek. meg teljesen szét szedtem és már ismerem a gyenge pontjait. Nyugodtan hívhatsz bármikor.
Sebváltó és tető rögzítő karmantyu témakör érdekelne majd idővel...
Ma veszprémben a Jutasi uton egy szép ezüst NB vagy NBFL, nem láttam csak hátulról
Jó eséllyel az én lehettem új vagyok, most regeltem
Szép kis autó, majd összefuthatnánk, ha a közelben laksz
Köszi, most vettem veszprémi vagyok.
Akkor Te szerencsésebb vagy, én is most vettem márciusban, de sajnos kicsit több javitásra van szükség mint gondoltam, még pihen a gép.
Ha lesz kedved gurulni majd ha kész leszek akkor itt a számom : harminc 650 nyolcvanhat 92
Ma veszprémben a Jutasi uton egy szép ezüst NB vagy NBFL, nem láttam csak hátulról
Jó eséllyel az én lehettem új vagyok, most regeltem
Szép kis autó, majd összefuthatnánk, ha a közelben laksz
Köszi, most vettem veszprémi vagyok.