Bird
Velünk: 6806 napja
Nem ismertek innen egy kombi lagunást??
Multkor a Szépjuhásznén, valamelyik nap meg budakeszin integetet és szerintem kolléga.
(normálisan közlekedtem)
Nem ismertek innen egy kombi lagunást??
Multkor a Szépjuhásznén, valamelyik nap meg budakeszin integetet és szerintem kolléga.
(normálisan közlekedtem)
Asszem én lehettem, most értünk haza, jó volt a víz meg minden... Bronzmetál? Orange Mica!
Egyébként pénteken láttam egy eszéki rendszámú miatát is - fekete NB(FL) - a sóstói strand előtt, de később már nem tűnt fel újra...
Hogy ne maradjak ki innen se, ma Veszprém és Tótvázsony között zöld NB (azt hittem Obela) bár későn vettem észre nappal szemben, árnyékban...
...második pedig sárga NB Velencei Tó partján (HSX-...)
Hát lehettem volna, mert a környék ugye hazai pálya, de a múltkétheti Adria után (családi batár, nem Miata sajna) kies fővárosunk aszfaltját koptatom. És mivel két sarokra tőlünk történt ez a baleset (a csattanást is hallottuk este), a párom kérésére itt is kissé visszafogottabban nyomom...
Hogy ne maradjak ki innen se, ma Veszprém és Tótvázsony között zöld NB (azt hittem Obela) bár későn vettem észre nappal szemben, árnyékban...
...második pedig sárga NB Velencei Tó partján (HSX-...)
Balatonaligán múlt hét pénteken júli 4.-én bronz metál NB? Közülünk valaki?
ma is dupla:
Balatonalmádin a lámpánál egy úr megszólított a járdáról, hogy jéé neki is pont ilyenje van! (és még az évjáratot is tudta, tehát nem kamuzott) de váltott a lámpa, igy távoztam...
Csopakon citromsárga NB?
Tele van a város miatával....
Reggel munkába menet befelé mentem a Váci úton, előbb egy piros NBFL jött szembe - tető nyitva, ahogy kell -, ezután a Bajcsyn egy szürke NB(FL) egy szőke hajú hölggyel a volánnál - tető csukva, ablak lent -, most meg itt parkol a Révay közben egy NB, H-s rendszámmal...
Ma este egy ezüst NB FL, haladós szöszi leányzóval esetleg innen vkinek ismerős?
Az IBS nél elkanyarodott balra.
Nagyon szep piros az autod Kalap ur! Tetszik!
Viszont én meg Vasárnap láttam a 4-es úton délután kifelé menni Gram-ot! (asszem )
Kalap
Tegnap este Hősök Tere felé fehér NA... ?
Bár Totojával voltam, de villogattam... :-)
Igeeeem, mi voltunk Párommal! Viszont én meg Vasárnap láttam a 4-es úton délután kifelé menni Gram-ot! (asszem )
Kalap
Fun is not a straight line
Szombat 13:00 korul az 1-es uton jott velem szembe egy piros NA. Villogtunk meg integettunk 1masnak. Kik voltak?