atomin
Velünk: 4106 napja
azaz, pár napja én is off voltam te akkor a szürkével jöttél éppen Budaörs felől a tesó lámpás kereszteződésben, hasonlóképp vélekedtem akkor én is.
azaz, pár napja én is off voltam te akkor a szürkével jöttél éppen Budaörs felől a tesó lámpás kereszteződésben, hasonlóképp vélekedtem akkor én is.
az nc nem tudom kié,de már többször láttam,téged meg szemből Budaőrs felöl ha én is az enyémben ültem volna,már lehetett volna egy kisebb mx tali de opel corsikával nem brahizok
Ismerős valakinek Budakeszin egy "vörös" NC XYZ-275 ? Vagy a környékén. Nem rég volt bevásárolni a Tesco-ban.
Ma 14:40 perckor egy pirosbes egy bordo nc, Deaknal a Madach Imre uton?
Ma 14:40 perckor egy pirosbes egy bordo nc, Deaknal a Madach Imre uton?
Tegnap este a Széchényi téren (Szegeden) egy sárga lámpás NA, ma az Szeged Árkádnál szintén egy fekete NA ZOL rendszám, lehúzott tető, kedvesen megdicsértükegymás kocsiját. innen valaki?
Somlói galuska...hm...finom keserűcsoki öntettel, kerti asztal mellett a napsütésben... Rövid válasz: igen! Danny
Akkor azért volt az a nagy tempó
És az út is hibátlan volt (egy ideig )
Ki volt 3 óra magasságában Tát elött/után? (ezüst NB)
Én bordó NB-vel voltam és integettünk is egymásnak.
Jelentem én menekültem egy tar fejű BMW elől, akit nagy nehezen még Bajna előtt sikerül megelőznöm a szerpentinen! Csodálatos idő volt tegnap a Miatázáshoz!
Black Sushi
Ki volt 3 óra magasságában Tát elött/után? (ezüst NB)
Én bordó NB-vel voltam és integettünk is egymásnak.
Sárga NB Budagyöngyénél parkol a Hazmán úton.
innen valaki?
Bécsi út 23:30korul egy nyitott ezüst NB?
Na (nálam NA ), és mi volt az a hatalmas mx5 tömeg tegnap du. verőcén (ahova én az asszony/gyerek/unoka/kutya felállás miatt nem a szépautómmal mentem...)?
A szlovák gurulás vége.
Csak mire odaértünk elfogyott a fagyi
.