Klem-S
Velünk: 7101 napja
Én ma Bp. VIII. kerület, sötétszürke NBFL, MMX-001 rendszám, tető fent, ablak lent, benne két csaj, jót mosolyogtunk egymáson
Én ma Bp. VIII. kerület, sötétszürke NBFL, MMX-001 rendszám, tető fent, ablak lent, benne két csaj, jót mosolyogtunk egymáson
Ma dél körül Alsóörs-Képtalanfüred között egy sötétkék NA, majd picit lemaradva egy kék NBFL (IN... renszámú) jött szembe - mi a bringaúton tekertünk Balatonfüred felé, s lelkesen integettünk
Ma negyed hétkor Pátynál jött velem szembe egy fekete NB HOU-valami volt a rendszáma. Barátságosan kalimpáltunk egymásnak. Innen valaki? Vagy csak nem a fekete 1.8-as a hasznaltauto.hu-ról?
tegnap leszólítottam SOS Lilát, remélem nem ijedt meg
szoktam látni itt parkolni az V. kerületben, és csak szóltam neki, hogy jövő héttől figyeljen, h a sajátjába üljön, mert - remélem végre - énis itt fogok parkolni
én olyan 17-18:00 körül andalogtam arra. Hegyeken keresztül jöttem, -Bakonybél-Kabhegy-Pécsely-Tihany és gyorsan -BFüred-Veszprém- felé távoztam is. Csak autókáztam egyet délután.
Mi a piros MX-et és te Mágikusodat sem láttuk tegnap, de a szépen virágzó levendulamezőt délelőtt igen - sajnos OFFos családi autóval mentünk csuprot venni Tihanyba .
na, ma dupláztam:
egyszerübb kérdés: piros MX-5 (nem látszott nagyon a bokroktól) Tihanyban a levendulamező szélén?
nehezebb: egy titánszürke NBFL kisfalucskámban, a zuccám végében???? Ott parkolt nyitott tetővel egy ház előtt. (-958 volt a rendszám vége)
Köszönöm! Ki kell venni a bal hátsó lámpát (pár csavar), és le kell operálni a rugós alátéteket a táblácska lábairól. Nőgyógyászok előnyben! Visszarakni sokkal könnyebb!
Szép autó! A Roadster plaket hátul meg különösen tetszik! Hogy lehet levenni a gyári MX-5 "táblácskát"?
Igen, ott szokott parkolni a magic. Volt kint képem, de valahogy eltűnt, de majd pótolom.
Igen, ott szokott parkolni a magic. Volt kint képem, de valahogy eltűnt, de majd pótolom.
Aha! Nem tudhattam ugye mert nincs kint képe! Biztos szégyenlős Ezek szerint még fekete Magic-ből is van egy pár a táborban... Ez kicsit off sorry gondoltam hívlak de nem tudom, hogy "Osztrákiában" vagy é vagy itthon Figyelj csak Rabasz láttam a blogodban, hogy lefújtad matt ezüstre a müszerfal felső részén lévő ablak párátlanító fúvókájának a rostélyait!! Milyen festékkel dolgoztál? És előtte kellett alapozni vagy közvetlenül lefújtad a műanyagot?! Azóta, hogy szuperál takarításnál pl. nincs vele gond nem kopik?! Én is szivesen megcsinálnám nem tűnik túl bonyolultnak! És kicsit spórolni is lehetne vele gondolom
Atomkám te vagy itt a nagy vesztes. Nemrég még te voltál a oneandonly. Viszont még mindig te viszed a primet az extrákkal.
Ja, amikor a múltkor gyorsultunk le volt csúszva az egyik gyertyapipám, megismételjük? Gondoltam megnézhetnéd élőben az új hátsólámpámat ahogy távolodik:-)
Azt én jól tudom!
Megismételhetjük! Talán vasárnap ráérek, de még az se biztos.... egyeztessünk!
Hello!
Ma (szerda) fél 11-kor a Hunyadi János u. 23/b előtt fekete magic NBFL IEH-855 r.sz.??!! Ki lenne az? Biztos nem SoVi mert I. kerületi lakó volt!
Atomkám te vagy itt a nagy vesztes. Nemrég még te voltál a oneandonly. Viszont még mindig te viszed a primet az extrákkal.
Ja, amikor a múltkor gyorsultunk le volt csúszva az egyik gyertyapipám, megismételjük? Gondoltam megnézhetnéd élőben az új hátsólámpámat ahogy távolodik:-)