Nagyon hálás vagyok Balázsnak, tényleg rengeteget segítettél, köszönöm!!!
Egyelőre ott tart a projekt, hogy mégis vászontető kell az ismerősömnek, vinylt biztosan nem tud legyártani. Vászonhoz is esélyes hogy beruháznia kell gépek terén.
Szabi
Vászontető javítása, POC
Történet:
Nagyon hálás vagyok Balázsnak, tényleg rengeteget segítettél, köszönöm!!!
Egyelőre ott tart a projekt, hogy mégis vászontető kell az ismerősömnek, vinylt biztosan nem tud legyártani. Vászonhoz is esélyes hogy beruháznia kell gépek terén, azt a részét én állom nagyon minimális haszonnal, már amennyiben belemegy.
Szabi

Blaise
Velünk: 2810 napja
Rendben
Balázs
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999

Blaise
Sajnos nem látom az elérhetőségedet
Üdv: Balázs
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999
Történet:
Sajnos nem látom az elérhetőségedet :(
202244840 a számom

Blaise
Szia!
Elvileg van szerkezet is meg vinyl tető külön, Szigetszentmiklóson vagyok.
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999

Blaise
Szia!
A szerkezet is kell vagy maga a vászon rész csak? Nekem NB vinyl van rossz állapotú az jó?
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999
Amelyikből van
NB-re gondoltam mert talán az van középen jelenleg, de bármelyik megteszi.
Igazából egy tehetséges - jelenleg EV szabó, divattervező, családos - ismerősömnek segítek mert a saját területén kigolyózták miután vállalkozni kezdett (szakterületén kicsi és enyhén belterjes a piac) emiatt alig kap rendelést. Semmi jutalékot nem kapok ezért, max egy hibás NB vagy NC tető javítást kapok tőle ingyen ha lesz egyszer ilyen gépem.
Ha jól sikerül akkor mindenki happy, ha nem akkor maximum az én pénzem bánja.
Szeretném ha találkoznának az igények, a hivatás és mindenki jól járna és ő sem tűnne el a mai nehéz helyzetekben.
Köszönöm!
Történet:
Amelyikből van :)
Igazából egy tehetséges - jelenleg EV szabó - ismerősömnek segítek, semmi jutalékot nem kapok ezért.
Max egy hibás NB vagy NC tető javítást kapok túle ha lesz egyszer ilyen gépem.
Szeretném ha találkoznának az igények, a hivatás és mindenki jól járna és ő sem tűnne el a mai nehéz helyzetekben.
Köszönöm!
Amelyikből van :)
Igazából egy tehetséges - jelenleg EV szabó, divattervező - ismerősömnek segítek mert a saját területén kigolyózták miután vállalkozni kezdett emiatt alig kap rendelést. Semmi jutalékot nem kapok ezért, max egy hibás NB vagy NC tető javítást kapok tőle ingyen ha lesz egyszer ilyen gépem.
Köszönöm!

Kalap
Velünk: 6616 napja
Hi! melyik típusból kellene az induló? NA, NB, NC..?
Fun is not a straight line
Sziasztok!
Tudom hogy a vászontetőt megeszi az idó és költséges a javítása.
Meg tudom oldani olcsóbban, szükségem lenne azonos típusból egy jó és egy gatyán lévő példányra.
A jót bérbe kérem, kifizetem, visszaadom hibátlanul (fizetek is érte ha kell), a gatyán lévő delikvens meg féláron visszakapja felújítva.
Amennyiben az első kör sikerül akkor kiterjesztjük az összes MX-5re (feltéve hogy van egy donor amit meg kell javítani).
Remélem ezzel nem bántottam meg senkit, jó roadsterezést