Sziasztok! Éppen nyári gumi vásárlás előtt állok hisz szegény goodyear gumi szettem már kicsit rongyos, plusz két hátsót is sikerült már elveszítenem defektben szóval igazán ideje lenne váltani. Viszont kissé megakadtam hisz én nagylelkűen kigondoltam hogy veszek majd egy szett yokohama advan fleva V701 gumit aztán isten áldja. Na de! Hát ugye 195/50 r15 méretben ha ilyen gumit akarok akkor oldjam meg máshogy ezek szerint mert hogy egy magyar oldalon se találtam ebben a méretben ami nem lett volna horribilis áron az biztos. Viszont így megvagyok lőve hogy mit vegyek, szóval itt jönne a kérdés hogy szerintetek mi a jelenlegi legjobb választás ami még fogjuk rá egész elfogadható kereten belül is van árban, ergó nem lépi át a 200k/szett árat. Jelenleg megfordult a fejemben michelin pilot sport 3 vagy a toyo proxes tr1 de nem tudok dűlőre jutni melyik a jobb vagy hogy ezeknél mi lenne jobb. Hajtani szoktam az autót rendesen amikor csak lehet szóval általában használva vannak a gumik, valamit pályanapra is lenne használva az autó jó párszor, sőt nyáron készülőben van egy nurburgring kitérő is szóval oda kéne valami stabil azért de mivel semi slick az nem nagyon jöhet képbe így kicsit el vagyok tévedve :/