Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Technika    »    MTS Technik futómű tapasztalatok?    |   << vissza

MTS Technik futómű tapasztalatok?

2025-02-05 17:22:14
mester

mester

Posztok: 894
Velünk: 5771 napja

Válasz erre: @GPali #146850 nekem volt TA futóművem,az új féle" amibe csak 1 rugó van, útcára tökéletes volt! Akkor 70 ezer volt,most 100 körül. Amúgy a proexxes rallykrosz NB ék ben is ez van...

2025-02-04 9:30:46
GPali

GPali

Posztok: 780
Velünk: 3138 napja

Extra gyors utánaolvasás után kb TA-Technix tudása lehet, csak annál picit drágább.

Ha nagyon árérzékeny a dolog, akkor nézz rá a TA-Technix futóművére is. Ha nem annyira árérzékeny, akkor pedig lehet érdemes ránézni a TEIN futóműveire is, amik már valamiféle minőséget is képviselnek.

aláírás

Touge Runnerz

2025-02-03 12:57:23

hard

Posztok: 1
Velünk: 277 napja

Az MTS Technik egy meglehetősen korrekt állítható futómű, különösen, ha figyelembe vesszük az ár-érték arányt. Inkább a mindennapi használatra és enyhén sportos vezetésre van hangolva, de nem olyan kemény, mint például a Bilstein vagy a KW. Ha nem tervezed extrém módon ültetni az autót, hanem inkább jobb kezelhetőséget szeretnél a kényelem feláldozása nélkül, akkor az MTS Technik jó választás lehet. Kiegyensúlyozott viselkedést biztosít az úton, de természetesen nem éri el a prémium márkák szintjét. Ami azt illeti, hogy „eszik-e vagy isznak” – az MTS Technik lengéscsillapítók és rugók nem a legstrapabíróbbak, főleg ha gyakran rossz utakra keveredsz, vagy versenyzésre is használnád őket. Vegyes használatra (város + pálya) azonban jó kompromisszum lehet. Ha az útviszonyok nem a legjobbak és több kényelmet szeretnél, akkor talán a Koni Sport vagy egy Bilstein jobb választás lenne.

aláírás

felfüggesztések és autóalkatrészek

Történet:

Az MTS Technik egy meglehetősen korrekt állítható futómű, különösen, ha figyelembe vesszük az ár-érték arányt. Inkább a mindennapi használatra és enyhén sportos vezetésre van hangolva, de nem olyan kemény, mint például a Bilstein vagy a KW. Ha nem tervezed extrém módon ültetni az autót, hanem inkább jobb kezelhetőséget szeretnél a kényelem feláldozása nélkül, akkor az MTS Technik jó választás lehet. Kiegyensúlyozott viselkedést biztosít az úton, de természetesen nem éri el a prémium márkák szintjét.  Ami azt illeti, hogy eszik-e vagy isznak – az MTS Technik lengéscsillapítók és rugók nem a legstrapabíróbbak, főleg ha gyakran rossz utakra keveredsz, vagy versenyzésre is használnád őket. Vegyes használatra (város + pálya) azonban jó kompromisszum lehet. Ha az útviszonyok nem a legjobbak és több kényelmet szeretnél, akkor talán a Koni Sport vagy egy Bilstein jobb választás lenne.

2024-11-13 16:24:19

Kloppi

Posztok: 22
Velünk: 613 napja

Éppenséggel futómű nézelődésben vagyok hisz a mostani már kezd egy kicsit gyengélkedni és akkor gondoltam már valami jobbat bedobok. Először Koni sportokat akartam, de aztán egy holland haver felhívta a figyelmem hogy elvileg az MTS technik állítható futómű szett egész jó vétel lenne, viszont haver tapasztalatán kívül semmit se tudok róla. Valaki használ ilyen szettet itt esetleg? Ha igen, akkor tudna róla valamit mondani hogy eszik e vagy isszák? Főleg utcai használatra tervezek meg néha pályázásra. Ültetést nem tervezek nagyon. Ha kicsit lejjebb kerül az nem baj, de azért nem szeretnék fent akadni mindenütt mert elég sok olyan helyen járkálok ahol fos utak vannak tele fekvő rendőrökkel (tudom, szép országunkban hol nem ilyen az út)