Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Találkozók, események    »    Szept 21-24 transzfogaras transzalpina    |   << vissza

Szept 21-24 transzfogaras transzalpina

2024-09-25 9:01:08
GPali

GPali

Posztok: 734
Velünk: 2746 napja

Annyit tennék hozzá, hogy leégett az arcom. Szóval az időjárás sokkal szebb volt, mint amit szeptember végére képzel az ember.

És még annyit, hogy negyedjére nyomtam végig a túrát, de ilyen gyorsan még nem értem végig a hegyeken. :D

Köszönök mindent, ez az élmény megint az "életem végéig hálás leszek érte" tarisznyába kerül.

aláírás

Touge Runnerz

Történet:

Annyit tennék hozzá, hogy leégett az arcom. Szóval az időjárás sokkal szebb volt, mint amit szeptember végére képzel az ember.

És még annyit, hogy negyedjére nyomtam végig a túrát, de ilyen gyorsan még nem értem végig a hegyeken. :D

Köszönök mindent, ez az élmény megint az "életem végéig hálás leszek érte" tarisznyába kerül.

2024-09-25 7:12:50
Liszt

Liszt

Posztok: 1019
Velünk: 3512 napja

4 mx5, 2 off autóval megjartuk a szerpentineket.

Korai indulas meg most is indokolt, ugy jot lehet autozni es visszafele nezelodni.

Alpinan Obarsia Lotrului elotti hianyzo utszakaszt megcsinaltak.

Meg mindig brutal jot lehet menni mind a ketton smile  

aláírás

Dani 

2024-08-26 22:22:22
Liszt

Liszt

Nehez szules volt de vegre megvan a szallas es fix az idopont.

A szelistyei regi sajnos foglalt volt igy egy 5 szobas hazat foglaltunk amit fel is toltottunk 10-en. 

Itt:

CasaNoah

0px 0px / 15px 46p___l-align: middle;"> Statiunea Climaterica Sambata, 507267 Felsőszombatfalvi üdülőtelep, Románia

Szivesen latunk barkit, ha csatlakozni szeretnetek a kornyeken talaltok meg szallast es irjatok ide utana aztan megy a messenger csoport. 

Program pedig ahogy Pali irta, 

Szombat oda, vasarnap transzfogaras, hetfo alpina, kedd amit szeretnenk.

Par reggeli es vagy esti felmenetelt is tervezunk, hogy nyugodtan lehessen autozni, bar elvileg nem kellene tomegnek lennie ilyenkor mar

aláírás

Dani 

2024-08-20 15:48:30
GPali

GPali

Posztok: 734
Velünk: 2746 napja

Na jó, lehet, hogy jövök...

Gyula, egyelőre még nincs kőbe vésve semmi.

Ami fontos:

1. nap: odaút

2. nap: transzfogaras

3. nap: transzalpina

4. nap: hazaút

Szállást-utiköltséget mindenki magának fizeti, egyéb díj természetesen nincs. (Azért Danit illik meghívni egy sörre esténként a szervezésért cserébe.)

Szállás: ha meglesz a végső létszám, utána keresünk (értsd: Dani keres) egy megfelelőt.

aláírás

Touge Runnerz

2024-08-18 21:57:56
Gyula

Gyula

Posztok: 419
Velünk: 2752 napja

Válasz erre: @Liszt #146774 

Helló !  Az apróbb részleteket is megosztanád velünk?  

Történet:

Válasz erre: @Liszt #146774 

Helló !  Az apróbb részleteket is megosztanád velünk?

2024-08-15 10:50:13
Liszt

Liszt

Sziasztok,

Megyunk. Gyertek!  smile  

aláírás

Dani