Vizsgával probléma nem lenne mert azt megtudom oldani, és a katalizátort se feltétlen akarnám kivágni, hanem inkább arra gondoltam hogy csövet a helyére és a régit meg megtartom vizsgákra. Hangot se olyat akarok hogy felkössenek érte, hanem csak annyit hogy picit jobban kijöjjön az ereje a dobnak, mert jó lenne az csak vissza van fogva.
NB katalizátor kiszedés és kipufogó gyalázás úgy összességéb
Katalizátort szerintem ne vedd ki. Egyrész illegális, másrészt ha kivágod akkor vehetsz egy újat mikor szigorított műszakira küldenek.
Kipufogónak GWR Roadster Sport 4-et tudom ajánlani. Húzós ára van, de cserébe gyönyörűen duruzsol tőle gép és rendőröket sem haragítod magadra.
Kalap
Velünk: 6399 napja
Hi, Hátsó dob nélkül le fog olvadni a lökhárító meg a lámpa, és a szomszédok a hang miatt meg fognak verni.
Katalizátor nélkül undírító szaga lesz a kocsidnak, és nem fog átmenni a vizsgán, valaminr a szomszédok a hang miatt meg fognak verni, mondjuk csak minden második héten.
Szerintem kati maradjon, és keress másik dobot, esetleg gyártass; sokan foglalkoznak ezzel, Janódob, stb...
Fun is not a straight line
Sziasztok, az lenne a kérdésem hogy ha szeretnék még kicsit dobni az autó hangján anélkül hogy megőrjíteném a szomszédokat akkor mik a lehetőségeim? Jelenleg van egy remus hátsó dobom mestertől ami fent van, viszont még egy kicsit több hang nem ártana neki mert a sportos hang azért már megvan. Arra gondoltam hogy a katalizátort ki akarnám venni de viszont annak a helyére kéne valami, na de mi? Rakjak a helyére csak egy sima csövet? vagy esetleg valami csicska rezonátort esetleg? Azt hallottam hogy ha csak kivájom akkor undorító hangja lesz, bár persze sokan mondtak sok mindent. Plusz gondoltam arra is hogy esetleg a katalizátor után lévő dobot is kikapom hogy ne legyen fojtás csak hátul, de akkor meg nagy eséllyel kicsit visszaesne az autó ereje (tudtommal). Mi a javaslat? Néztem leömlőket is de azt majd akkor ha már a mostani magától legyalogol (ami pedig nem most lesz még). 1.6 nbfl-ről van szó egyébként.