Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Így épül az MX-5-öm (build thread)    »    Lisztmiata ND G160    |   << vissza

Lisztmiata ND G160

2024-07-09 9:37:09
GPali

GPali

Posztok: 737
Velünk: 2800 napja

Válasz erre: @Liszt #146753 

Olyan hosszú lett ez az élménybeszámolód, hogy elolvasni sincs kedvem...

Szépek a hegyek? Utak a helyükön vannak? Medvék kéregetnek az útszélén? Összes sziklát megmásztad? Ja, és az nd milyen volt IGAZI használat során? :D

aláírás

Touge Runnerz

2024-07-04 22:20:33
Liszt

Liszt

Posztok: 1019
Velünk: 3566 napja

aláírás

Dani 

2024-05-31 20:09:18
Liszt

Liszt

egy kis olvasoval ennyi jott ki. torles utan nem jott vissza rogton, startstop beindult es a holtterfigyelo is mukodik. Nem tudom amugy ez a ketto osszefugg-e, a startstop tuti mert az fixen nem ment tegnap. 

Meglatjuk mi lesz, azert eselyes, hogy valami nem jo a katalizatorral mert nem tunik teljesen atlagos hangnak ami a kipufogobol jon :D 

aláírás

Dani 

2024-05-31 9:16:51
GPali

GPali

Posztok: 737
Velünk: 2800 napja

Pazar választás! Gratula

Minden benne van ami kell bele!

"Remélem", hogy a leömlőben levő katalizátorod esett szét, mert akkor fél éven belül lesz egy menő catless leömlőd, meg kis utánaprogramozás is a kocsin. :D More powaa

Bízom benne, hogy a te- és az én autóm együtt fogják először megpillantani a Fogaras csúcsát.

aláírás

Touge Runnerz

2024-05-31 8:07:07
Kalap

Kalap

Posztok: 1646
Velünk: 6391 napja

Welkámbekk! wink

aláírás

Fun is not a straight line

2024-05-30 22:07:28
Liszt

Liszt

Visszatértem smile  

Köszönöm a fórum életben tartóinak, hogy van hova!

fotóm az még nincs, de check engine lett 9 km alatt smile ) reméljük semmi komoly, holnap kiolvasom.

2015 G160 2.0 ND, fekete, billstein+eibach, recaro, 137k km 

életem egyik legmerészebb döntése

Legalább fél évig gondolkoztam, hogy le kellene cserélni a 2005-ös Priusom, lakóautótol kezdve, skodákon át, multivanig volt minden ötlet, csak éppen mx5 nem. Aztán mégis az mx5 lett az amit meg tudtam magyarázni magamnak.

Nem ültem még ND-ben soha, nem gondoltam, hogy azt fogok venni, soha. Sose mond, hogy soha? 

Nagyon meglepő volt elsőre mikor elmentem kipróbálni egy hete majdnem, hogy mennyire hasonló az NB-hez az érzés, csak sokkal kisebb.. :D De ott van minden zaj, rezgés, közelség, közvetlenség. Egy sokkal csendesebb közlekedőedény szerűbbre gondoltam, de szerintem ez a géphez jobban hasonlít amit arra terveztek, hogy vezessék. 
Kanyart még csak kettőt látott kb, de egészen addig nem voltam benne biztos, hogy jól döntöttem, ez kb 140 km volt. Ott megsejtettem, hogy milyen lehet ez később, mire lehet képes ha újra megszokom és megtanulom legalább úgy vezetni mint a régit.

Csoda smile  

aláírás

Dani